Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

"Με ποια διαδικασία η ορχήστρα του Στρατού έπαιξε στα γενέθλια των Υπουργών (ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΠΟΛΑΚΗ) με τον Γονίδη;" Του Νικου Χριστοδουλόπουλου

Φωτογραφία του χρήστη Το Παρατηρητήριο.

Αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου την ώρα που η κυβέρνηση των Τσίπρα - Καμμένου κατέθετε στην Βουλή το ν/σ για την ψήφιση του 4ου Μνημονίου, ο κ. Καμμένος και ο κ. Πολλάκης συνεόρταζαν στην οικία του ΥΕΘΑ στα νότια προάστια, την ημέρα των γενεθλίων τους με αρκετούς προσκεκλημένους πολιτικούς και άλλους..
Ουδέν το περίεργο και καλά έκαναν
Που είναι το περίεργο; Θα το δείτε στην ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή από τον Αδωνι Γεωργιάδη... Αίσχος και για τους συνεορτάζοντες αλλά και περισσότερο αίσχος για αυτούς που το ενέκριναν ... Απαράδεκτο. Εάν επρόκειτο για την ΛΑΕΔ ή σε χώρο στρατιωτικής μονάδας ισως να εθεωρείτο κάπως φυσιολογικό. Αλλά σε σπίτι, ούτε ο Λουδοβίκος ο 14ος για να μην γράψω ο Γκιζίκης ή ο προκάτοχός του...

Φωτογραφία του Νικος Χριστοδουλόπουλος.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Καταθέτω ερώτηση για το με ποια διαδικασία η ορχήστρα του Στρατού έπαιξε στα γενέθλια των Υπουργών με τον Γονίδη», ενώ ανάρτησε και μια φωτογραφία με δηλώσεις του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός.

2 σχόλια:

  1. να ζητήσεις την παραίτηση του θλιβερού τύπου που υποδύετε τον ΥΠΕΘΑ,οι ένοπλες δυνάμεις δεν είναι ορντινάτσα κανενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως λέω μήπως ο Γονίδης πήγε στο πάρτι και τίποτα χορταρικια του Βουνού λέω λέω????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive