Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΒΙΑΙΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ. ΒΙΝΤΕΟ

1111
Αγριο επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα μεταξύ Κασιδιάρη-Δένδια στη Βουλή. Ο προεδρεύων της Βουλής κ. Μπαλαούρας απέβαλε τον Ηλία Κασιδιάρη ζητώντας από τη φρουρά να τον βγάλει έξω....


Σύμφωνα με το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο Νίκος Δένδιας πέρασε από το έδρανο του βουλευτή της ΧΑ την ώρα που μιλούσε, γεγονός που εξέφρασε ως πρόκληση κι επιτέθηκε στην αρχή λεκτικά και στη συνέχεια χειροδικώντας εναντίον του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.
Η ΝΔ διά του αντιπροέδρου Άδωνι Γεωργιάδη ισχυρίστηκε ότι το επεισόδιο αυτό είναι δώρο προς την κυβέρνηση αφού αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από την ψήφιση των μέτρων.
Όταν ξεκίνησε το επεισόδιο η απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης από το κανάλι της Βουλής διεκόπη.
Όταν η εικόνα επανήλθε ακούστηκε ο προεδρεύων της συνεδρίασης Μάκης Μπαλαούρας να φωνάζει «αποβάλλεται ο κ. Κασιδιάρης. Η φρουρά να βγάλει έξω τον κ. Κασιδιάρη».
Δείτε βίντεο με τις αντιδράσεις:

1 σχόλιο:

  1. Από που προκύπτει ότι κυνήγησε τον Δένδια? Αφού ο στημένος σκηνοθέτης, λες και ήτανε έτοιμος από πριν, γύρισε αλλού τη κάμερα. Βέβαια αν θεωρείτε αξιόπιστους τους βουλευτές του κλεπτοκρατικού τόξου, τα πιάσατε τα λεφτά σας. Ποιο αναξιόπιστη πηγή δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive