Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Παρέμβαση Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τη «Μπλε Φάλαινα»

blue whalech
Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, προκάλεσαν οι αλλεπάλληλες καταγγελίες για το παιχνίδι αυτοκτονίας «Μπλε Φάλαινα», που έχει αρχίσει να λαμβάνει διαστάσεις και στη χώρα μας...

Το παιχνίδι ωθεί ανήλικα παιδιά σε επικίνδυνους αυτουτραυματισμούς που μπορεί να τους κοστίσουν ακόμα και τη ζωή τους.
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, με αφιρμή σχετικά δημοσιεύματα, έδωσε εντολή στους εισαγγελείς Πρωτοδικών και στους εισαγγελείς Ανηλίκων όλης της χώρας να προβούν άμεσα σε ενέργειες για την έγκυρη πρόληψη παρόμοιων περιστατικών.
Παρήγγειλε επίσης τους αρμόδιους εισαγγελικούς λειτουργούς να προβούν σε έγκυρη ενημέρωση των ανηλίκων για την επικινδυνότητα του φαινομένου της «Μπλε Φάλαινας», που μπορεί να επιφέρει από τραυματισμούς έως και τον θάνατο.
Πάντως, όπου έχουν καταγγελθεί περιστατικά εμφάνισης της «Μπλε Φάλαινας», οι κατά τόπους εισαγγελικές Αρχές διεξάγουν ήδη έρευνα με την συνδρομή τη συμμετοχή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ και θα σχηματιστούν οι σχετικές δικογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive