Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Οι πρώτες δηλώσεις του Τσοχατζόπουλου μετά την αποφυλάκιση. «Ήρθε η ώρα να συζητηθούν όλα».ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Οι πρώτες δηλώσεις του Τσοχατζόπουλου μετά την αποφυλάκιση
Την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε σήμερα το απόγευμα ο Άκης Τσοχατζόπουλος. 
Οι πρώτες φωτογραφίες του ελεύθερου Άκη Τσοχατζόπουλου
Έξω από το κτίριο εκτός από την σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, τον περίμεναν και αρκετοί πολίτες οι οποίοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν όταν τον είδαν...

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από την πύλη των φυλακών.
Ο πρώην υπουργός ανέφερε: 
«Σήμερα είναι σημαντική μέρα για μένα γιατί έληξε οριστικά και αμετάκλητα ο βασανισμός και ο εγκλεισμός μου στις φυλακές Κορυδαλλού με ευθύνη της τότε κυβέρνησης  Παπανδρέου Γιώργου και Κώστα Σημίτη. 


apoftsox2apoftsox3apoftsox4apoftsox5apoftsox6apoftsox7apoftsox8apoftsox9apoftsox10apoftsox11apoftsox12apoftsox13apoftsox14apoftsox15apoftsox16apoftsox17
Αυτά όλα απασχολούν το δικαστήριο μου, το οποίο σε δύο εβδομάδες θα αντιμετωπίσει αυτή την υπόθεση πενταετούς διάρκειας για την οποία έχουν ειπωθεί πολλά αλλά πλέον ήρθε η ώρα να συζητηθούν όλα». 
Στο ερώτημα των δημοσιογράφων για το που βρέθηκαν τα χρήματα για την εγγύηση της αποφυλάκισης, φανερά εκνευρισμένος απάντησε:
«Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Μα τι λέτε τώρα είστε στα καλά σας. Δεν μπορείτε να με ρωτάτε τέτοια πράγματα, αυτά είναι τεχνικά να πάτε στη γραμματεία να σας τα πούνε».
Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive