Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Οι ασκούντες στο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης γόνοι των γόνων, "κομματική και κυβερνητική εξουσία" Τα βενιζελικα αποβρασματα ειναι αυτα, τα οποια λυμαινονται την Ελλαδα… Ειναι η χειροτερη συμμορια που επληξε ποτε την ελληνικη κοινωνια απο καταβολης του Ελληνισμου… (Άρθρο ΦΩΤΙΑ για τους ΧΑΦΙΕΔΕΣ της Ελλάδας)

Ποιος ηταν στην πραγματικοτητα ο Ελευθεριος Βενιζελος και ποιος ειναι στην πραγματικοτητα ο Κωνσταντινος Μητσοτακης και κατ’ επεκταση ο Κυριακος Μητσοτακης; Ενας Γονος στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, οπως ο νυν προεδρος της Ν.Δ. Κυριακος Μητσοτακης, μπορει να παιρνη ως δωρα τηλεφωνικα κεντρα απο την ηθικη και τιμια SIEMENS που διεφθειρε τους παντες στην Ελλαδα και να τα πληρωνη μονο οταν αποκαλυφθηκεν το «σκανδαλο», χωρις να υπολογιζη κανεναν χαριν της επιρροης και την καλυψη που εχει ο πατερας του απο την Γερμανια και τις ΗΠΑ….Οπου υπαρχει «εγκλημα» σε βαρος του Ελληνισμου, υπαρχουν παντα γερμανικοι και «δακτυλοι» των ΗΠΑ. 
Παντοτε η Γερμανια και οι ΗΠΑ, ψαχνουν και βρισκουν στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης εναν κομματικο ηγετη των Ρωμιων, για να τον ωθησουν στο τελος ως Πρωθυπουργον και στην συνεχεια, οταν ερθει η ωρα του, εαν χρεισθει, για να τον θυσιασουν.
Το ιδιο εκαναν και με την Μικρασιατικη Καταστροφη, για την οποια αλλοι ηταν οι πραγματικοι υπευθυνοι και αλλοι εκτελεστηκαν…..
Γι’ αυτο με ιδιαιτερο ενδιαφερον παρακολουθησε ο γραφων την προσφατη δηλωση του κ. Κυριακου Μητσοτακη και νυν προεδρου της Ν.Δ. στο ετησιο πολιτικο μνημοσιο των Ελευθεριου και Σοφοκλη Βενιζελου, στους ταφους των Βενιζελων, στο Ακρωτηρι Χανιων:

«Συμπληρωθηκαν πριν λιγες μερες (18.03.2016) 80 χρονια απο τον θανατο του πιο σπουδαιου Ελληνα πολιτικου, του Ελευθεριου Βενιζελου. 
Ενος ηγετη με οραμα. Ενος ηγετη που δημιουργησε τη συγχρονη Ελλαδα. 
Ενος μεγαλου μεταρρυθμιστη. Ενος ηγετη, ο οποιος αντιμετωπισε τεραστιες δυσκολιες με πεισμα, με επιμονη και πρωτοφανη γενναιοτητα. 
Στις δυσκολες συνθηκες, που περνα σημερα η χωρα, η πολιτικη παρακαταθηκη του Ελευθεριου Βενιζελου ειναι επικαιρη περισσοτερο παρα ποτε. 
Ενας ανθρωπος, ο οποιος τολμησε να εκσυγχρονισει την Ελλαδα. Ενας ανθρωπος, ο οποιος τολμησε να υλοποιησει γενναιες μεταρρυθμισεις. 
Ενας ανθρωπος, του οποιου το προσωπικο ρολο’ι’ ηταν συγχρονισμενο με το ρολο’ι’ της Ιστοριας. Ενας ανθρωπος, ομως, ο οποιος εξεφρασε – με τον πιο αυθορμητο τροπο – τη λα’ι’κη ψυχη, την ψυχη του Κρητικου, την του Ελληνα. Η ιστορικη του παρακαταθηκη παραμενει τοσο βαρια οσο ειναι και επικαιρη».
Ετσι εχουν ομως τα πραγματα;   
Ποιος ηταν στην πραγματικοτητα ο Ελευθεριος Βενιζελος και ποιος ειναι στην πραγματικοτητα ο Κωνσταντινος Μητσοτακης και κατ’ επεκταση ο Κυριακος Μητσοτακης;
Κατα την εποχη της καταρρεουσας Οθωμανικης Αυτοκρατοριας οι Ελληνες εντος αυτης ηταν πολυ ισχυροι και επρεπε να ελεγχθουν απο τους Γερμανους, Γαλλους, Βρεταννους και Αμερικανους. 
Η τακτοποιηση του «ελληνικου ζητηματος», γνωστη ως «Μικρασιατικη Καταστροφη», μεθοδευτηκε και εκτελεσθηκε, ως το μεγαλυτερο κατα του Ελληνισμου εγκλημα, απο τα ως ανω καθαρματα, δηλαδη απο τα καθαρματα στα οποια ο Ελληνισμος χαρισε δωρεαν την Δημοκρατια και την φιλοσοφια.
Επειδη στην εθνοκαθαρση τους κατα των Ελληνων τα ως ανω καθαρματα μαζι με την Τουρκους δεν μπορεσαν να εκτελεσουν ολους τους Ελληνες της Μικρας Ασιας, αποφασισαν να τους συγκεντρωσουν ολους στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης ελεγχομενο απολυτα απο τα ιδια… 
Ενα κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, το οποιο το ηθελαν να λειτουργη σαν «στρατοπεδο συγκεντρωσεως» υπο την καθοδηγηση δικων τους χαφιεδων και βασανιστων, οπως δηλαδη γινεται και σημερα με τα λαθρομεταναστατευτικα ρευματα…με τα οποια «νοθευεται» η πληθυσμιακη συνθεση του κρατιδιου αυτου. Ενα κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, το οποιο θα το κυβερνουσαν τα ιδια καθαρματα απο τις Πρεσβειες τους.
Ακριβως αυτο εκαναν και αυτο κανουν και σημερα….με τις μηχανες τους, του «Κολεγιο των Αθηνων» και του «Κολεγιου Ανατολια της Θεσσαλονικης». 
Το πρωτο ειναι το αυθεντικο Κολεγιο των προδοτων της Ελλαδος, ενω το δευτερο ειναι το αυθεντικο Κολεγιο των προδοτων της Μικρας Ασιας…
Και τα δυο Κολεγια των προδοτων, τα συνδεει απολυτα ενα κοινο προσωπο… 
Ο πρωταγωνιστης της Μικρασιατικης Καταστροφης
Ο ιδρυτης και χορηγος και των δυο προδοτικων Κολεγιων….Ο Ελευθεριος Βενιζελος.
Αυτος με τον στενο του συνεργατη Μπενακη, τον δολοφονο του Ιωνα Δραγουμη, «πανηγυριζαν» για τις εκλογες του 1920 που εχασαν. Αντι να δρομολογησουν μια «στρατιωτικη δικτατορια» σε περιοδο πολεμου, εκαναν εκλογες για να τις χασουν και μαλιστα πανηγυριζαν, διοτι ως κυριοι υπευθυνοι της Μικρασιατικης Καταστροφης γλυτωσαν απο το εκτελεστικο αποσπασμα και εκτελεστηκαν αλλοι…
Στα ως ανω Κολεγια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης δημιουργειται απο τοτε η αρχουσα «ταξη», η οποια ελεγχει το κρατιδιο αυτο για λογαριασμο των καθαρματων…
Οποια διαφορα με τον παιδευτικον ρολον των ανθρωπων της εναρχου ταξεως απο τις εννεα Μουσες τις οποιες δημιουργησαν ο Διας και η Μνημοσυνη!
Η πολυχρωμη κομματικα αρχουσα «ταξη» των ως ανω Κολεγιων ειναι παντοτε ετοιμη να εκτελεση καθε εντολη που θα της δινεται απο τα αφεντικα της…
Η πολυχρωμη αυτη κομματικη αρχουσα «ταξη», συμπεριλαμβανει ολους τους εγχωριους νεοφωτιστους τουρκογυφτους και τουρκοκοτσαμπασηδες, αλλα και τους αυθεντικους Γαλιλαιους, δηλαδη Γεφυραιους του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης. 
Οι συνεταιροι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης βαζουν τους γονους τους στα ιδια Κολεγια για να μην εχουν αυτοι συναναστροφες με κοινους Ρωμιους και Ελληνες και για να μην μοιραζονται πλουσιες προικες με ανεπιθυμητους.
Ολοι οι μεγαλοι προικοθηρες του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης προερχονται απο τα ως ανω δυο Κολεγια….
Με τετοιους «ελληνοφονους μισελληνες» συνεργαζονται παντα οι Γερμανοι, Γαλλοι, Βρεταννοι και Αμερικανοι καθε φορα που για τον οποιονδηποτε λογο πρεπει να επεμβουν στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης σε βαρος των Ρωμιων και των Ελληνων. 
Αυτο εκαναν και οι Ναζιστες της γερμανικης κατοχης της Ελλαδος.
Οι βασικοι συνεργατες των Ναζιστων – οι δωσιλογοι – ηταν ολοι οι ευεργετες, οι χορηγοι και οι αποφοιτοι των δυο ως ανω Κολεγιων. 
Η παραδοση της Ελλαδος στους Ναζιστες υπογραφθηκε στο «Κολεγιο Ανατολια» της Θεσσαλονικης.  
Το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης ειναι η μοναδικη χωρα στην Ευρωπη, στην οποια δεν εκτελεσθηκε για προδοσια ουτε ενας δωσιλογος!
Για να προστατευθουν και να σωθουν οι δωσιλογοι, δηλαδη οι βασικοι συνεργατες των Ναζιστων βυθιστηκε απο τους Βρεταννους, Γαλλους και Αμερικανους η Ελλαδα στον Εμφυλιο Πολεμο με πρωταγωνιστη το σιωνιστικο κομματικο δημιουργημα με εμπειρους προβοκατορες σταλινικης και ναζιστικης παραγωγης που φερει το ονομα ΚΚΕ, που το εβαλαν τα ως ανω καθαρματα να παρη τα οπλα για να σωθουν οι δωσιλογοι της κατοχης. 
Το ΚΚΕ αφου προδωσε το ΕΑΜ χρησιμοποιησε τον ΕΛΑΣ με τον τροπο που βολευε τους δωσιλογους….Ενα μονο χαρτι να παιξουν για να σωθουν ειχαν οι δωσιλογοι της Κατοχης, το χαρτι του Εμφυλιου Πολεμου και αρα του αλληλοσπαραγμου. 
Επρεπε παση θυσια να χαλασουν τις «σχεσεις» μεταξυ των Βρεταννων και του Ελληνικου λαου με προβοκατσιες. 
Το ΚΚΕ, το οποιο ακομη και σημερα, που η οικονομικη κριση καταστρεφει στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης τα παντα, επιμενει και δεν ανοιγει τα οικονομικα του στοιχεια. 
Για να μην αποκαλυφθουν οι διαφοροι Γεφυραιοι και Μεγιστανες του χρηματος που μεσω ΜΚΟ το χρηματοδοτουν…
Λιγοι μεχρι σημερα απο τους Ρωμιους γνωριζουν την πικρη αληθεια:
Ο κυριος ογκος των δοσιλογων της γερμανικης κατοχης κατα την διαρκεια του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου ηταν Βενιζιλικοι! 
Οι Βενιζελικοι ηταν αυτοι που αποφασισαν να θυσιασουν καποιους βενιζελικους Ταγματοασφαλιτες στον «Μελιγαλα» για να καταστρεψουν το ονομα του ΕΛΑΣ. 
Δολωμα για το ΕΑΜ ηταν συνεπως οι δωσιλογοι του Μελιγαλα…
Τα περισσοτερα μελη της σημερινης εξουσιαστικης συμμοριας του κρατιδιουτης Ρωμιοσυνης ειναι απογονοι των θεμελιωτων του Βενιζελισμου, που δρομολογησαν την Μικρασιατικη Καταστροφη… 
Υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις οτι οι Βενιζελοι, Μητσοτακηδες, Μπενακηδες, Σαμαραδες κ.α. εχουν καταγωγικες ριζες Γαλιλαιων, δηλαδη Γεφυραιων! 
Ο εκ Χανιων Κρητης ορμωμενος Κωνσταντινος Μητσοτακης, πατερας του νυν προεδρου της Ν.Δ. Κυριακου Μητσοτακη. εφθασε στην Αθηνα με συστατικες επιστολες αυτων που προστατευαν και χρηματοδοτουσαν τον θειο του, τον Ελευθεριο Βενιζελο. 
Αυτες ηταν η «προικα» και το «διαβατηριο» του για την πολιτικη του αναρριχηση στην εξουσια μετα την εκλογικη νικη των «κομμουνιστων», κατα τους Αμερικανους, της Ε.Κ. Οι ΗΠΑ δεν τολμησαν να επαναλαβουν το λαθος του «Λαμπρακη» για να οδηγησουν το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης σε μια απαραιτη γι’ αυτους «πολιτικη ανωμαλια» και βρηκαν στο προσωπο του Κωνσταντινου Μητσοτακη τον ανθρωπο τους, δηλαδη τον «αποστατη» της Ε.Κ.
Η συνενοχη του ανθρωπου αυτου απο την Κρητη με τους Αμερικανους τον «εδεσε» για παντα στις πολιτικες επιλογες τους. 
Ο Κωνσταντινος Μητσοτακης υποθηκευσε την ζωη του, την πολιτικη του καριερα, την οικογενεια του και «εκτελεσε» παρουσια μαρτυρων την Ελληνικη Δημοκρατια. 
Ετσι συνεδεσε τον εαυτο του με τα συμφεροντα των ΗΠΑ και εγινε ο ανθρωπος τους στην Ελλαδα. 
Οταν συμφερει τις ΗΠΑ κατα περιπτωση τον φυγαδευουν απο την Ελλαδα και τον επαναπατριζουν σ’ αυτην. 
Αυτο συνεβη κατα την διαρκεια της επταετιας. 
Φυγαδευθηκε απο την Ελλαδα ως δηθεν «αντιστασιακος» και συνεχισε στο Παρισι οικογενειακως την πολυτελη αντισταση του και επαναπατριστηκε στις παραμονες της πτωσης της Χουντας για να συληφθη για το θεαθηναι και να φυλακισθη στα «Χανια» για την αντισταση του.
Ακομη και ο δικτατορας Γεωργιος Παπαδοπουλος, ο εμμισθος της CIA ειχε ως νουνο τον βενιζελικο Γεωργιο Παπανδρεου. Κατ’ επεκταση ολη η Χουντα του 1967 ηταν βενιζελικη. 
Με παραμυθια συνεπως τα’ι’ζονται με συνεχεια και συνεπεια οι Ρωμιοι. Με τον επαναπατρισμο του Κωνσταντινου Μητσοτακη τα αφεντικα του τον προωθησαν στον χωρο της Ν.Δ. Ετσι μπορουσαν να ελεγχουν και τις δυο πλευρες της δημιουργιας τους. Τους δηθεν αντιπαλους Ανδρεα Παπανδρεου και Κωνσταντινος Μητσοτακη. 
Το 1989 τον προωθησαν στην Πρωθυπουργια, οπως θα κανουν σε λιγο και με τον γιο του. Η οικογενεια Μητσοτακη εγινε κατα τους γνωστες, μια απο τις πλουσιωτερες οικογενειες της Ευρωπης χωρις ποτε ο Κωνσταντινος Μητσοτακης να εχη ασχοληθει με οτιδηποτε αλλο εκτος απο την πολιτικη. Το παραμυθι της περιουσιας της γυναικας του ειναι ενα παραμυθι για τους ηλιθιους! 
Το ιδιο παραμυθι διετυπωσε και ο θειος του, ο μεγαλος δηθεν «Εθναρχης» των Ελληνων! 
Οταν οι απαταιωνες και προδοτες δεν μπορουν να εξηγησουν τον παρανομως αποκτηθεντα πλουτο τους, κρυβονται πισω απο τις προικες τους! Επειδη ομως ελεγχεται η δικαστικη εξουσια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης απο τα πραγματικα υπερατλαντικα αφεντικα, ποτε δεν ανοιγονται για τους προδοτες της Δεξιας και Αριστερας, ακομη και για το ΚΚΕ, οι τραπεζικοι λογαριασμοι.
Ο Κωνστινος Καραμανλης κυβερνησε στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης απο το 1974 εως το 1981 για να μην κυβερνησει ο Ανδρεας Παπανδρεου. 
Απο το 1981 ομως ο Κωνστινος Καραμανλης εγινε Προεδρος της Δημοκρατιας για να ελεγχη δηθεν τον Ανδρεα Παπανδρεου. 
Ο μισητος αποστατης απο το συνολο του ελληνικου λαου Κωνσταντινος Μητσοτακης επιβιωσε χαριν του Ανδρεα Παπανδρεου. 
Κατορθωσε και πηρε «μεταγραφη» και μπασταρδεψε ετσι την Δεξια της Ν.Δ. επειδη δηθεν διεθετε ικανοτητες αντιμετωπισης του Ανδρεα Παπανδρεου απο την εποχη που συνυπηρχαν στην Ε.Κ. 
Εγινε μετα Πρωθυπουργος επειδη υποσχεθηκε να φυλακιση τον Ανδρεα Παπανδρεου.
Ο ενας χαφιες σωζει τον αλλο χαφιε. 
Ολοι τους ειναι χαφιεδες των ιδιων αφεντικων, ειναι…πραγματικοι «Συναδελφοι». 
 Ευνουχισμενοι υπαλληλοι των ιδιων αφεντικων ειναι οι παντες. Στην συνεχεια ο Γεωργιος Παπανδρεου εσωσε τον Κωστα Καραμανλη, ο Σαμαρας τον Γεωργιο Παπανδρεου και ο Τσιπρας τον Σαμαρα. 
Οταν ο Τσιπρας οδηγησει το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης με τα ανοιχτα και ανυπαρκτα θαλασσια συνορα, με τα μεταναστευτικα ρευματα και με το Μνημονιο ΙΙΙ σε νεα εθνικη καταστροφη, θα σωθει απο τον Κυριακο Μητσοτακη. 
Το θεατρο του παραλογου απο εφιαλτες, παρασιτα, χαφιεδες και οσφυοκαμπτες θα συνεχιζεται και ο ορκος των ταγματων ασφαλειας
«Ορκιζομαι εις τον Θεον τον Αγιον τουτον ορκον οτι θα υπακουω απολυτως εις τας διαταγας του ανωτατου αρχηγου του Γερμανικου Στρατου Αδολφου Χιτλερ. 
Ανατεθησομενος μοι υπηρεσιας και θα υπακουω ανευ ορων εις διαταγας των ανωτερων μου. 
Γνωριζω καλως δια μιαν αντιρρησιν εναντιον των υποχρεωσεων μου, τας οποιας δια του παροντος αναλαμβανω, θελω τιμωρηθη παρα των Γερμανικων Αρχων».
κατα χρονικα διαστηματα θα επαναλαμβανεται, με καθε φορα αλλον ανωτατον αρχηγον, οσο καιρο δεν ξυπνησουν οι Ρωμιοι. 
Αλλως τα παιδια και εγγονια του Γκεμπελς ειναι εμπειρα στην προπαγανδα. 
Οπως και στο παρελθον θα κανουν το ασπρο μαυρο και το αντιστροφο…
Ο λαος ο οποιος γεννησε τους πιο σημαντικους και ισχυρους ανθρωπους στην ιστορια του εδω και εναν περιπου αιωνα αγεται και φερεται απο τα σκουπιδια της. 
Τα βενιζελικα αποβρασματα ειναι αυτα, τα οποια λυμαινονται την Ελλαδα… 
Ειναι η χειροτερη συμμορια που επληξε ποτε την ελληνικη κοινωνια απο καταβολης του Ελληνισμου…
 Ειναι η ποιο ιδιοτελης, αδιστακτη και προδοτικη ομαδα καθαρματων που γεννηθηκε στα ιερα χωματα των Ελληνων…
Αυτα τα καθαρματα πρεπει να αντιμετωπισουν τις ομοβροντιες των εκτελεστικων αποσπασματων και δη χωρις χαριστικες βολες…
PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de

Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

4 σχόλια:

  1. 99 χρόνια έζησε δημοσία δαπάνη και η κηδεία του πάλι δημοσία δαπάνη ΕΛΕΟΣ!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανθρωποι της εβραιομασωνίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φαμίλια Μιζοτάκη ταλαιπωρεί την Ελληνική πολιτική σκηνή επί μια εξηκονταετία και έχει αφαιμάξει τα δημόσια ταμεία .

    Τι να πει κανείς γι αυτή την φαμίλια του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ που δεν ξέρει τι έχει, που έχει αφαιμάξει τον ελληνικό λαό επί δεκαετίες, που ήταν πάντα πιστή στην υπηρεσία των ξένων συμφερόντων και των δημοσυντήρητων νταβατζήδων , από την γερμανική κατοχή μέχρι και σήμερα .

    Αναρίθμητα μέλη, συγγενείς, γαμπροί, νύφες, κουμπάροι, ανίψια, παντρεμένες, ανύπαντρες, χωρισμένες, γεροντοκόρες, βαφτιστήρια, οικιακοί βοηθοί, κηπουροί, μάγειροι, υποτακτικοί και πολλοί άλλοι της oCIAs οικογενείας του Φαταούλα , εργάζονται, τρέφονται, εισπράττουν και “βολεύονται” σε πόστα του Δημοσίου.

    Η οικογένεια του φαταούλα Δράκουλα θεωρεί ότι είναι υποχρέωση του Ελληνικού Λαού να της παρέχει δια βίου πλουσιοπάροχο σίτιση από το Δημόσιο Πρυτανείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως τους ψήφιζε άλλος λαός? Αυτή είναι η δημοκρατία. Το πολίτευμα των μετριοτήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive