Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Αλβανός «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια από το ίντερνετ!

Στο τηλέφωνο του 40χρονου Αλβανού βρέθηκαν πάνω από 500 φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο. Δεκάδες ανήλικα κορίτσια από όλη την Ελλάδα εκτιμάται ότι είχαν πιαστεί στα δίχτυα ενός 40χρονου παιδόφιλου, ο οποίος «ψάρευε» θύματα μέσω ίντερνετ...
χρησιμοποιώντας ψεύτικα προφίλ στο facebook.  Στο κινητό τηλέφωνο του 40χρονου οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν βρήκαν περισσότερες από 500 φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο.
Η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον 40χρονο από την Αλβανία, έπειτα από καταγγελία που έκαναν σε αστυνομικό τμήμα της Κρήτης οι γονείς μίας ανήλικης, την οποία ο συλληφθείς πίεζε για να του στέλνει φωτογραφίες της.
Μετά την καταγγελία, άρχισαν έρευνες για την υπόθεση από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας στην Ηλεία, όπου εντοπίστηκε το στίγμα του παιδόφιλου.
Με ψεύτικα προφίλ
Αμέσως έφτασαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν, σταματώντας την αρρωστημένη δράση του.

Οπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης χρησιμοποιούσε τουλάχιστον 10 ψεύτικα προφίλ στο facebook, είτε ως άνδρας είτε ως γυναίκα, και συνομιλούσε με ανήλικες -ακόμη και 11 χρόνων- τις οποίες προσπαθούσε να πείσει να του στέλνουν βίντεο και φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι αστυνομικοί του Τμήματος Βάρδας που ερεύνησαν το σπίτι του 40χρονου βρήκαν στο κινητό του τηλέφωνο αποθηκευμένες περισσότερες από 500 φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου και συνομιλίες στο facebook με πλήθος ανήλικων κοριτσιών από όλη τη χώρα.

Στο μεταξύ, μαζί με τον 40χρονο συνελήφθη και ένας 32χρονος ομοεθνής του, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, γνώριζε για το πορνογραφικό υλικό και διευκόλυνε τη δράση του.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των στοιχείων των δύο αλλοδαπών προέκυψε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί πόσα ανυποψίαστα κορίτσια είχαν πέσει θύματα των αρρωστημένων ορέξεών τους.

1 σχόλιο:

  1. έτσι αν δεν υπαρχει και ενας αλλοδαπος και ειδικοτερα αλβανος σε καθε ειδηση δημοσιας ταξης δεν γινεται δουλεια,εχει καταντησει αηδια,το θεμα ειναι να απελαθουν μετα την τιμωρια τους εκει δειχνεις οτι εισαι σοβαρο κρατος ολα τα αλλα ειναι για να λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive