Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Εν ψυχρώ δολοφονία διαδηλωτή από αστυνομικούς στη Βενεζουέλα. Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη χώρα – Δείτε το βίντεο

Εν ψυχρώ δολοφονία διαδηλωτή από αστυνομικούς στη Βενεζουέλα
Ένα σοκαριστικό βίντεο στη διάρκεια του οποίου ένας διαδηλωτής δέχεται εξ' επαφής χτύπημα στο στήθος με δακρυγόνο από άνδρες των δυνάμεων καταστολής, κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες...

Πρόκειται για έναν 27χρονο ο οποίος διαδήλωνε εναντίον του καθεστώτος Μαδούρο στην περιοχή Λας Μερσέντες, στα περίχωρα του Καράκας.
Όπως φαίνεται στο βίντεο δυο μοτοσικλέτες της αστυνομίας, στις οποίες επιβαίνουν τέσσερις αστυνομικοί έχουν πλησιάσει τον άτυχο άνδρα ο οποίος βρίσκεται στο δρόμο. Λίγο πριν φύγουν οι δυο μηχανές, ένας από τους αστυνομικούς ρίχνει πάνω στον άνδρα με το ειδικό όπλο εκτόξευσης ένα δακρυγόνο και στη συνέχεια σπεύδουν να φύγουν από το σημείο.
Αμέσως μετά ο άνδρας προσπαθεί να σηκωθεί στα πόδια του, αλλά τρεκλίζει και τελικά ξαναπέφτει στο οδόστρωμα. Ένας άλλος άνδρας προσπαθεί να τον βοηθήσει και να τον μεταφέρει σε ένα ασφαλές σημείο.
Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, λίγη ώρα αργότερα, ο 27χρονος πέθανε από διαμπερές τραύμα στα πλευρά. Αυτό ήταν το 39ο θύμα των συγκρούσεων που έχουν ξεσπάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Βενεζουέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive