Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Θρίλερ στα Χανιά: Ένοπλος κατέλαβε τον ΟΚΑΝΑ-Ανταλλαγή πυροβολισμών–Τρεις εργαζόμενες κλειδώθηκαν στα γραφεία τους. Υπάρχουν τραυματίες. ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική διεύθυνση Χανίων, καθώς ένας οπλισμένος άνδρας έχει καταλάβει λίγο μετά τις 8 το πρωί και μέχρι αυτή την ώρα τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ, στην Σούδα...Όπως μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο 45χρονος, είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους συντελεστές της εκπομπής ότι έχει τραυματιστεί από πυρά αστυνομικών που έχουν αποκλείσει το σημείο. Ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, την παρέμβαση του οποίου ζήτησε ο 45χρονος, μιλώντας στην ίδια εκπομπή ανέφερε ότι ο δράστης άνοιξε πρώτος πυρ κατά των αστυνομικών και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα έχει αίσιο τέλος το περιστατικό.

O άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, είναι ηλικίας 45 ετών, πατέρας πέντε παιδιών, συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, ενώ το αίτημα του είναι να δει τον Εισαγγελέα και να μιλήσει στον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, καθώς το περίπτερο που διατηρεί στο Ενετικό Λιμάνι, δεν έχει άδεια και πρόκειται να το κλείσουν.

Σύμφωνα με τον κ. Βάμβουκα, έχει γίνει πρόταση στον 45χρονο, να λάβει άδεια ώστε να ανοίξει περίπτερο σε άλλο σημείο της πόλης, καθώς δεν είναι δυνατόν να βγάλει άδεια για το συγκεκριμένο περίπτερο, δεδομένου ότι έχει πεθάνει ο κάτοχος του. 
Ο δήμαρχος Χανίων, την παρέμβαση του οποίου ζήτησε ο 45χρονος, μιλώντας στην ίδια εκπομπή ανέφερε ότι ο δράστης άνοιξε πρώτος πυρ κατά των αστυνομικών και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα έχει αίσιο τέλος το περιστατικό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr o 45χρονος έχει ένα περίπτερο και θέλει να ανανεώσει την άδεια λειτουργίας του.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive