Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ.

Το Χάρο με τα μάτια του είδε ένας τούρκος σκοπός σε φυλάκιο του Έβρου όταν μετά από άσεμνες χειρονομίες που έκανε πρως τον Έλληνα σκοπό, ο δεύτερος αφού πέρασε τον ποταμό κολυμπώντας και διέσχισε περίπου 100 μέτρα ξηρας έφτασε στον Τούρκο σκοπό όπου και τον ξυλοκόπησε άγρια! Συγκεκριμένα ο Καταδρομέας αλεξιπτωτιστής Αθανάσιος Βουτσκογλου από το Κιλκίς εκτελούσε την υπηρεσία του σε φυλάκιο δίπλα στον ποταμό Έβρο! Καθώς λοιπόν ερευνούσε την περιοχή με τα κυάλια, αντίκρισε έναν Τούρκο στρατιώτη ακριβώς στην απέναντι μεριά του ποταμού να του κάνει άσεμνες χειρονομίες και να του δείχνει όπως ισχυρίζεται ο ίδιος τα γεννητικά του όργανα!...
Η αντίδραση του ήταν άμεση και περνώντας τον ποταμό κολυμπώντας βρέθηκε πίσω από τον Τούρκο οπου και τον αιφνιδίασε ρίχνοντας του χαστούκι! Λιπόθυμος πλέον ο Τούρκος λόγο του ότι ο Βουτσκογλου είναι κρεοπώλης και χειροδύναμος, μην μπορεί να αντιδράσει τον παρέλαβε ασθενοφόρο! Σύναντηση έχουν απόψε οι υπουργοί εξωτερικών των δυο χωρών για το θέμα.

4 σχόλια:

  1. να το δω και να μην το πυστεψω..


    ΠΑΡΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επρεπε να του κοψει το κεφαλι και να το παλουκωσει στο φυλακιο παντως μπραβο του .ρουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μονο που αυτος στην φοτο ειναι ο πατερας του και οχι ο ιδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive