Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΔΕΙΤΕ Ζωντανά από τη Βουλή τη συζήτηση και ψήφιση του ν/σ για τη δημιουργία του τεμένους

Βουλή
Ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής με τους εισηγητές των κομμάτων, η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας με τα μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου σε θέματα εκπαίδευσης, η οποία θα ολοκληρωθεί το βράδυ....
 Σημεία αιχμής του νομοσχεδίου, που συζητείται με τον χαρακτήρα του επείγοντος, είναι τα άρθρα που αφορούν τον τρόπο επιλογής των διευθυντών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα κριτήρια μοριοδότησης, καθώς και η δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα.
Η Ολομέλεια της Βουλής σε ένδειξη πένθους για τα θύματα της τρομοκρατικής ενέργειας στο Μάντσεστερ, κράτησε ενός λεπτού σιγή.

2 σχόλια:

  1. Το ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΙΜPERIUM oργανώνει μεταξύ άλλων την μωαμεθανική ΕΙΣΒΟΛΗ και μελλοντική σφαγή των Ευρωπαικών εθνών, την γενοκτονία τους.
    Αυτά προκύπτουν από τις δηλώσεις της Εβραίας Barbara Spekter .Οι εβραίοι αποφασίζουν να μας βάλουν στον ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΓΥΨΟ ,αυτά λέει η ακτιβίστρια Barbara.Απολαύστε την
    1.American activist Barbara Lerner Spectre calls for destruction of European ethnic societies
    https://www.youtube.com/watch?v=8ERmOpZrKtw
    2.Ας ακούσουμε και τον Σόρος
    ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ: ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    https://www.youtube.com/watch?v=liZrkHvLqPc
    3.Ο ομοεθνής ΣΑΡΚΟΣΙ θέλει να επιβάλει την αναγκαστική επιμειξία στην Γαλλία
    Αναγκαστική Φυλετική Επιμειξία, το επόμενο βήμα...
    https://www.youtube.com/watch?v=f5L-lytqSZ4
    4.Ο επίσης ομοεθνής ΚΑΜΕΡΟΝ δηλώνει στην Αγγλία
    'Too many White Christian faces in Britain' says David Cameron
    Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΓΥΨΟΣ φέρνει τα SS των τοκογλύφων για να τρομοκρατούν,τα ευρωπαικά Εθνη
    Δείτε τι έγινε στο Μπατακλάν και Μάντσεστερ....
    Τέλος
    Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν
    4/9/14
    Υπόμνημα 40 ακαδημαϊκών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το Τζαμί, το Αντιρατσιστικό και τη Λαθρομετανάστευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 22 νεκροί, ας δικάσουμε τη Σώτη
    Με 22 νεκρούς και 59 τραυματίες, εφήβους και μικρά παιδιά, είναι κατάλληλες μέρες να δικάσουμε τη Σώτη για ισλαμοφοβία.
    Δεν φανταζόμουν ότι θα συζητούσαμε ακόμα αυτό το θέμα, προσπάθησα να περάσει ανώδυνα και να χαθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα. Άνθρωποι είμαστε, γίνονται και λάθη, αστοχίες, καμιά φορά ο υπερβολικός ζήλος ή η κρατική ευθυνοφοβία έχουν αναπάντεχα αποτελέσματα. Όμως δεν πρόκειται για λάθος, ένα μήνα τώρα, με φανατισμό και ζήλο, απίθανοι άνθρωποι που δεν θα το περίμενες ποτέ, συζητούν για τον «ρατσισμό» και την «ισλαμοφοβία» μιας συγγραφέως. Με τρομάζει η ελαφρότητα των ανθρώπων, με αφήνει άναυδο πώς αυτή η κοινωνία δεν μπορεί πια να ξεχωρίσει τα σοβαρά από τους καθημερινούς αυτοαναφορικούς ακκισμούς στο φέισμπουκ. Έχουν εκδώσει το δικό τους φετβά εναντίον της και συνεχίζουν κάθε μέρα να συντηρούν το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive