Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Εκτροχιασμός τρένου Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικές οι εικόνες με το πρώτο φως της μέρας. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Εκτροχιασμός τρένου Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικές οι εικόνες με το πρώτο φως της μέρας (Video) - Media
Οι εικόνες με το πρώτο φως της ημέρας από το σημείο στο Άδενδρο όπου σημειώθηκε η τραγωδία του εκτροχιασμού της αμαξοστοιχίας Intercity είναι αποκαλυπτικές του μεγέθους της σύγκρουσης, θυμίζοντας βομβαρδισμένο τοπίο. Το κινητήριο βαγόνι της αμαξοστοιχίας έχει στην κυριολεξία σφηνωθεί στο κτήριο, με τα υπόλοιπα βαγόνια να ακολουθούν. Στο σημείο...
υπάρχουν σπασμένα και σκόρπια σίδερα, πεταμένα παπούτσια και άλλα προσωπικά αντικείμενα των επιβατών. Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ, στις 21:40, λίγο πριν τον σταθμό του Άδενδρου, αμαξοστοιχία I/C58 στην οποία επέβαιναν 70 πολίτες και 5 άτομα προσωπικό, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, εκτροχιάστηκε για άγνωστο λόγο και προσέκρουσε σε παλαιό κτήριο του ΟΣΕ, στο οποίο διέμεναν δύο αλλοδαποί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive