Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Κλέφτες "σήκωσαν" τον "Αγιο Σάββα" κι έγιναν πουλάκια. Απίστευτο: Άρπαξαν πανάκριβα μηχανήματα, τη νύχτα, μέσα από τον «Άγιο Σάββα»!


Αποτέλεσμα εικόνας για τη νύχτα, μέσα από τον «Άγιο Σάββα»!
Ίχνη διάρρηξης διαπίστωσαν οι εργαζόμενοι στη γαστρεντερολογική κλινική του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» το πρωί.  Όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι, από τον πρώτο όροφο του κεντρικού κτηρίου του νοσοκομείου, που βρίσκεται στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, δίπλα από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής...
λείπουν τα όργανα κολονοσκόπησης, γαστροσκόπησης και βρογχοσκόπια.  Φωτό ντοκουμέντο από τη διάρρηξη «μυστήριο» στον Άγιο Σάββα - Τι ερευνά η ΕΛΑΣ  Η αξία δε του εξοπλισμού, που στο μεγαλύτερο μέρος του προέρχεται από δωρεές, εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 400.000 ευρώ.  Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της Ασφάλειας, αλλά και συνεργείο της Σήμανσης.  Απορίας άξιο είναι πώς οι δράστες κατάφεραν και έβγαλαν ανενόχλητοι από το νοσοκομείο με τον ογκώδη εξοπλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive