Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΗΛΙΘΙΟΙ ή ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟ; Αδιανόητο! Η ΕΠΟ χαρακτηρίζει τον τελικό-παρωδία ως νίκη του ποδοσφαίρου!

Αδιανόητο! Η ΕΠΟ χαρακτηρίζει τον τελικό-παρωδία ως νίκη του ποδοσφαίρου!
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέδωσε ανακοίνωση μια μέρα μετά τον τελικό του Βόλου με την οποία γνωστοποιεί στους φιλάθλους ότι 
ο τελικός που παρακολουθήσαμε ήταν πετυχημένος...


Με λίγα λόγια η ΠΔΕ σε μια προσπάθεια να βγάλει την ουρά της απ' έξω, ρίχνει την ευθύνη για τα έκτροπα στην Αστυνομία και τις δύο ομάδες, επισημαίνοντας ότι πρόταση της ΕΠΟ ήταν ο αγώνας να γίνει σε ένα εκ των παρακάτω γηπέδων: ΟΑΚΑ, Καυταντζόγλειο, Παγκρήτιο, Πανπελοποννησιακό και Λάρισας.
 Φυσικά για το γεγονός ότι τελικά δέχθηκε τις πιέσεις και συνέβαλε στο να γίνει ο αγώνας στον Βόλο δεν υπάρχει αναφορά, ενώ εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι συγχαίρει όλες τις Αρχές του Βόλου, ασχέτως αν η πόλη είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης από το βράδυ της Παρασκευής.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «πολλές και προερχόμενες από αρκετές πλευρές λυσσαλέες προσπάθειες να μην διεξαχθεί καθόλου, διεξήχθη χθες ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και είχε απόλυτη επιτυχία».
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση και τα συμπεράσματα δικά σας:
«Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέδωσε σήμερα, Κυριακή 7/5/2017, την παρακάτω ανακοίνωση.
1. Παρά τις πολλές και πολύ μεγάλες αντιξοότητες και παρά τις πολλές και προερχόμενες από αρκετές πλευρές λυσσαλέες προσπάθειες να μην διεξαχθεί καθόλου, διεξήχθη χθες ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Μετά την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο, την τήρηση –από το σύνολο των φιλάθλων και των δύο ομάδων- ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου Νάσου Κωνσταντίνου και την έναρξη του αγώνα, όλα έγιναν με υποδειγματικά ομαλό τρόπο και η αποχώρηση των οπαδών έγινε ήρεμα, χωρίς καμία σύγκριση με παρόμοιες περιστάσεις στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive