rottating banner

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Να ξανα-ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Διότι Έλληνας γλείφοντας και στα τέσσερα δεν είναι Έλληνας ... αλλά κάτι άλλο ... πάντως Έλληνας με τίποτα !!


Κάποιος να του βγάλει γρήγορα τα πρισματικά γυαλιά ... γρήγορα ... όχι σε λίγο ... τώρα !!!  Καλά θα ήταν αυτό που λέει να ήταν έτσι ... δυστυχώς όμως, άλλο το όνειρο και άλλο η πραγματικότητα.   Αν όντως αυτό ήταν αλήθεια ... τότε η αλλαγή θα είχε γίνει ΧΤΕΣ ... όχι αύριο ... ούτε σήμερα ... αλλά ΧΤΕΣ !!!  Πολύ θα 'θελα να το 'δώ να συμβαίνει ... όμως δεν πρόκειται να γίνει από μόνο του ...
γι' αυτό πρέπει να ξυπνήσουμε και να πάρουμε σβάρνα τα πάντα ... να πλακώσουμε στις κλωτσιές όλους όσους χασμουριόνται και ξύνονται, να ξεκουνήσουν ... αλλιώς όταν η Ελλάδα και ο Ελληνισμός θα έχει ψωφήσει ... γιατί δυστυχώς, έτσι που πάμε, εκεί οδηγούμαστε ... ότι και να κάνουμε, τότε πλέον, θα είναι άχρηστο ... δεν θα μπορεί να βοηθήσει κανέναν και τίποτε !!!  Το πως πρέπει να κινηθούμε ... ελπίζω να το πούμε σε λίγο ...  Μέχρι τότε ... αν ποτέ γίνουν ξανά εκλογές ... ούτε ένας δεν πρέπει να ψηφήσει ΚΑΝΕΝΑ από τα ήδη ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ιδίως αυτά του Κυνοβολίου (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ - ΧΑ) αλλά και αρκετά για να μην 'πώ όλα από τα υπόλοιπα.  Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι :  - Θέλουμε να σωθεί η Ελλάδα και ο Ελληνισμός ... ή νομίζουμε ότι αυτό δεν μας αφορά ;;   - Θέλουμε να έχουμε Μέλλον εμείς και τα παιδιά μας ... ή νομίζουμε ότι εμείς συγκεκριμένα θα την βγάλουμε καθαρή και μόνο οι άλλοι θα λουστούν ότι γίνει ;;   - Θέλουμε να ζήσουμε σαν άνθρωποι ... ή σαν ΖΩΑ που άλλοι θα αποφασίζουν για μας ;;    - Θέλουμε επιτέλους να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ... ή μάθαμε και επιθυμούμε να παραμείνουμε ές αεί δούλοι ;;    ... Γιατί αυτό είμαστε για 22 αιώνες μέχρι τώρα ... και μην νομίζουν κάποιοι ηλίθιοι ότι ελευθερωθήκαμε το '21 επειδή φτιάχτηκε το κράτος της Ψωροκώσταινας ... δούλοι είμαστε τότε ... δούλοι είμαστε και τώρα ...   ΜΗΠΩΣ ήρθε λοιπόν η ώρα ... μήπως ωρίμασε στα μυαλά μας η Ιδέα και στην καρδιά μας η Επιθυμία να γίνουμε Ελεύθεροι Άνθρωποι ... να ξανα-ΓΙΝΟΥΜΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ;;   ... Όσοι το ξέχασαν ή ποτέ δεν τους το έμαθαν ... διότι Έλληνας γλείφοντας και στα τέσσερα δεν είναι Έλληνας ... αλλά κάτι άλλο ... πάντως Έλληνας με τίποτα !!   ... Ο πραγματικός Έλληνας ποτέ δεν σούρνεται, δεν σκύβει και δεν εκλιπαρεί ... ότι θέλει το φτιάχνει μόνος του ... δεν περιμένει άλλους να το κάνουν γι' αυτόν.  Και μην τα βάζουμε και κριτικάρουμε τους μεν ή τους δε (εγχώριους ή εξωχώριους) ... αυτοί ότι σκατά και αν είναι ... την δουλειά τους κάνουν ...   Σε μας μένει να τους δείξουμε τι εστί βερύκκοκο ... αν έχουμε τα κότσια και τα ούμπαλα βεβαίως ... ή να το βουλώσουμε και να σκύψουμε σαν δαρμένα σκυλιά ... δικαιολογίες δεν υπάρχουν, διαλέγουμε και κάνουμε ...  Ας αφήσουμε λοιπόν τα φληναφήματα και τα ... ναι μεν αλλά ... η πράξη θα δείξει αν όντως έχει μείνει κάποια σταγόνα αίμα Ελληνικό σ' αυτό το συνονθύλευμα της ψωροκώσταινας .   Υγ ... καλή είναι η όποια προσπάθεια ενδυνάμωσης και αναπτέρωσης ... αλλά δυστυχώς δεν αποδίδει    Παλαιός

1 σχόλιο:

  1. Μέχρι τότε ... αν ποτέ γίνουν ξανά εκλογές ... ούτε ένας δεν πρέπει να ψηφήσει ΚΑΝΕΝΑ από τα ήδη ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ιδίως αυτά του Κυνοβολίου (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ - ΧΑ) αλλά και αρκετά για να μην 'πώ όλα από τα υπόλοιπα.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ...ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ. ΑΝ ΣΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΓΚΥΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ 100, ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΡΕΙ 41 ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΟΥ.
    ΦΛΩΡΑΤΟΣ ΟΘΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive