Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Θάνος Τζήμερος: αποχωρώ οριστικά από την πολιτική και τη δημόσια σφαίρα


Αποφασισμένος να αποσυρθεί από την πολιτική και να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά δημόσια, δηλώνει ο Θάνος Τζήμερος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της Χρυσής Αυγής στο youtube, εμφανίστηκε απογοητευμένος...
από τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και την επαναλαμβανόμενη αποτυχία των Ελλήνων να αναγνωρίσουν το μεγαλείο του και να τον ανακηρύξουν ισόβιο μονάρχη. “Δύο άνθρωποι μείναμε σε αυτή τη χώρα να παλεύουμε τον ισλαμικό και κομμουνιστικό ολοκληρωτισμό – εγώ και η Σώτη Τριανταφύλλου – και αντί μας στήνουν ανδριάντες σε κάθε πλατεία της Ελλάδας, μας αντιμετωπίζουν ως γραφικούς και καραγκιόζηδες. Εγώ καραγκιόζης! Που είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που κατάφερε το υψηλότερο σκορ στο candy crass saga, σκίζοντας ταυτόχρονα αφίσες του ΠΑΜΕ. Οι Έλληνες δεν με αξίζουν, τους αφήνω στην τύχη τους. Τις επόμενες ημέρες θα αποσυρθώ σε ένα ησυχαστήριο δίπλα στον τάφο της Μάργκαρετ Θάτσερ όπου θα μελετήσω τα άπαντα αυτής της μεγάλης γυναικός και θα ολοκληρώσω την αυτοβιογραφία μου με τίτλο: ‘Εγώ ο Τζήμερος -Από το μεγαλείο στην Αποθέωση.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive