Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους διανυκτέρευσαν οι ένστολοι. «Θα παραμείνουμε μέχρι να συναντηθούμε με τον κ. Χουλιαράκη» λένε. ΒΛΑΚΕΙΕΣ στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ να πάτε!!

Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους διανυκτέρευσαν οι ένστολοι
ΣΧΟΛΙΟ: Ρε συνδικαλιστάδες, πλάκα κάνετε; Αντε και ήρθε ο τύπος. Σας λέει: "Εχετε απόλυτα δίκιο. ΘΑ δω το θέμα σας". Μετά ΔΕΝ ξέρετε το αποτέλεσμα του "ΘΑ"; Για χρόνια θα "πετάει" το ΘΑ και κάτω δεν θα .. πατάει όπως με τα χιλιάδες "ΘΑ" τους. Χάνετε ΕΣΕΙΣ τον ύπνο σας κι ο τύπος ροχαλίζει σαν βόδι. Τραβάτε ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, αποκλείστε τον ΕΚΕΙ μέχρι τα "ΘΑ" να πάρουν την υπογραφή του.  Στον προθάλαμο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους παραμένει, έως αυτήν την ώρα, αντιπροσωπεία ενστόλων...
η οποία βρίσκεται από χθες το πρωί στο σημείο, προκειμένου να συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη...
«Διανυκτερεύσαμε εδώ και θα παραμείνουμε μέχρι να συναντηθούμε με τον κ.Χουλιαράκη και να δεσμευτεί ότι θα γίνουν δεκτά τα δίκαια αιτήματά μας», τόνισε πριν λίγο στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακάράκoς.
Οι ένστολοι διαμαρτύρονται για τα μέτρα που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο με το νέο ειδικό μισθολόγιο και ζητούν να αποσυρθούν τα μέτρα αυτά και να γίνει ουσιαστικός διάλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive