Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ. Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε - Ο μεγάλος ευρώ-τελικός στην Πόλη. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ



Η μεγάλη ώρα έφτασε! Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στον τελικό της Ευρωλίγκας την Φενέρμπαχτσε, διεκδικώντας το 4ο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του.  Οι δυο ομάδες έχουν φτάσει ως το τέλος της διαδρομής της μαραθώνιας και… διαφορετικής Ευρωλίγκας. Και απομένει να μάθουν ποια από τις δυο ομάδες θα… πιει νερό από την ασημένια κούπα!...
Δείτε εδώ λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου τελικού από το filathlos.gr

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για να επαναλάβει το θαύμα του 2012, όταν με καλάθι του Πρίντεζη σε σχεδόν νεκρό χρόνο κέρδισε την ΤΣΣΚΑ στο ίδιο γήπεδο, η Φενέρ θέλει να γίνει η πρώτη τουρκική ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Και έχει ένα μεγάλο όπλο, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε Final 4 από τον Ολυμπιακό.

Η πεντάδα της Φενέρμπαχτσε: Ντίξον, Μπογκντάνοβιτς, Κάλινιτς, Βέσελι, Ούντο.

Η πεντάδα του Ολυμπιακού: Μάντζαρης, Σπανούλης, Παπανικολάου, Πρίντεζης, Μπιρτς.

Pre Game

Πριν λίγο οι οπαδοί της Φενέρ αποπειράθηκαν να επιτεθούν στους οπαδούς του Ολυμπιακού έξω από το γήπεδο ωστόσο η αστυνομία επενέβη δυναμικά και τους σταμάτησε.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος πήγαν και χαιρέτησαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο λίγο πριν το τζάμπολ του τελικού. Θα κάτσουν πίσω από την μπασκέτα που βρίσκεται ο πάγκος του Ολυμπιακού. Από την αντίθετη πλευρά, δηλαδή, που είχαν κάτσει το 2012 στο ίδιο γήπεδο.

Το γήπεδο έχει σχεδόν γεμίσει. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν βάλει τα δυνατά τους, ασχέτως και αν υστερούν σε ποσότητα. Είναι περίπου 1.800. Οι Τούρκοι είναι κοντά στους 12.000.

Στο γήπεδο έφτασε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης. Έκατσε δίπλα στους φίλους των "ερυθρολεύκων". Μαζι του και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Στο γήπεδο έχει συμβεί το εξής: οι Τούρκοι έχουν βάλει μικρόφωνα στο πέταλο που βρίσκονται οι οπαδοί τους για να ακούγονται ακόμη περισσότερο.

Μόλις βγήκε στο παρκέ η ομάδα του Ολυμπιακού. Αποδοκιμάστηκε από τους Τούρκους, γνώρισε την αποθέωση από τους Έλληνες. Ακολούθησε η ομάδα της Φενέρμπαχτσε. Ζεστάθηκε η ατμόσφαιρα.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στον τελικό με τις κατακόκκινες εμφανίσεις. Όχι με τα ερυθρόλευκα.

Στο γήπεδο βρίσκεται και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Δείτε εικόνες μέσα από το γήπεδο









Δείτε εδώ λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου τελικού από το filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive