Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Πολάκης: Πού κρυφτήκατε ζεσουίδες; - Σαφείς αιχμές κατά της Δικαιοσύνης

Πολάκης
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με αφορμή την εισαγγελική παρέμβαση για τις αναρτήσεις κατά του Γιάννη Στουρνάρα και ειδικά για την ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη, έκανε παρέμβαση μέσω Facebook. Στην ανάρτησή του, μεταξύ άλλων, αφήνει σαφείς αιχμές κατά της Δικαιοσύνης για κινητοποίησή της σε επιλεκτικές περιπτώσεις.  "Γεια σου ανεξάρτητη δικαιοσύνη με τα αντανακλαστικά σου !!!!!...

Ο Τζήμερος καλεί σε πραξικόπημα μέσω FB, Χρυσαυγίτες και λοιποί καλούν σε ανοικτές βιαιοπραγίες κατά προσφύγων -μεταναστών μέσω FB και κινητοποιείσαι επειδή ο Στουρνάρας έκανε μήνυση σε κάποιον που έγραψε πως δε θα στεναχωρηθεί αν έσκαγε μια βόμβα στα πόδια του όπως του Παπαδήμου (έγραψε ΔΕΝ έβαλε).
Κάθε μέρα κάποιο τρόλ εδώ μέσα απειλεί εμένα, στελέχη της κυβέρνησης, τον πρωθυπουργό και στο όνομα της ελευθερίας του λόγου κανείς μας δεν κάνει μήνυση, ούτε αυτεπάγγελτα κινείται η δικαιοσύνη !!!
Ο Κουμουτσάκος και ο Μπογδάνος κατηγορούν ανοιχτά κυβερνητικά στελέχη ότι υποθάλπουν και κατευθύνουν τους τρομοκράτες και για τη δικαιοσύνη και τους εισαγγελείς είναι Σάββατο!!!!
Ψάχνω ευαίσθητους υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου και της διαφορετικής άποψης. Που κρυφτήκατε ζεσουίδες;;;;;;" γράφει ο κ. Πολάκης.

2 σχόλια:

  1. Τι εγινε γιδοβοσκε,εναντιον της δικαιοσυνης που εβγαλε λαδι την ξαδελφη σου για τον θανατο της μικρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive