Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Διαμαρτυρία με χάρτινα «φέρετρα» στην Αθήνα για τους νεκρούς του Μαδούρο που τον λατρεύει ο Τσίπρας

Με χάρτινα «φέρετρα» στα οποία αναγράφονταν τα ονόματα των νεκρών διαδηλωτών στη Βενεζουέλα, διαμαρτυρήθηκαν μέλη της βενεζολάνικης κοινότητας στην Αθήνα
Αποτέλεσμα εικόνας για μαδούρο τσίπρας
για τον αυταρχισμό του Μαδούρο και την σκληρή αντιμετώπιση των πολιτών που επί 50 ημέρες διαδηλώνουν ζητώντας εκλογές....

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Διαδόχου Παύλου στη Γλυφάδα, όπου βρίσκεται η προτομή του Απελευθερωτή της Λατινικής Αμερικής Σιμόν Μπολίβαρ και όπως ανέφεραν τα μέλη της βενεζολάνικης κοινότητας στην Αθήνα με αυτόν τον τρόπο θέλουν να τιμήσουν τα θύματα της βίας και της καταστολής ενός δικτατορικού καθεστώτος.
Από τις αρχές Απριλίου στη Βενεζουέλα έχουν σκοτωθεί περισσότερα από 50 άνθρωποι, στην πλειονότητα τους διαδηλωτές της αντιπολίτευσης. Ανάμεσα τους όμως βρίσκονται και αστυνομικοί αλλά και οπαδοί του Μαδούρο και 8 άτομα που πέθαναν από ηλεκτροπληξία στην προσπάθεια τους να λεηλατήσουν ένα σούπερ μάρκετ.
Ένας ακόμη νεκρός τη νύχτα
Σύμφωνα με την αντιπολίτευση, τη νύχτα δολοφονήθηκε ακόμη ένας διαδηλωτής στη Βενεζουέλα, στην περιοχή Βαλέρα. Πρόκειται για τον Αλεχάνδρο Αγκιλάς, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες, πυροβολήθηκε στο στήθος από ένοπλους οπαδούς του Μαδούρο.
Σύμφωνα με ΜΚΟ και την αντιπολίτευση ο αριθμός των νεκρών στη Βενεζουέλα έχει ξεπεράσει τους 50. Η καταστολή στις χθεσινές διαδηλώσεις ήταν άγρια και δεκάδες πολίτες τραυματίστηκαν. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Ενρίκε Καπρίλες κάλεσε για μια ακόμη φορά τον Μαδούρο να παραιτηθεί και να προκηρυχθούν εκλογές. Επίσης έκανε γνωστό πως αντιπροσωπεία του ΟΗΕ επιθυμεί να επισκεφθεί τη Βενεζουέλα για να καταγράψει την κατάσταση που επικρατεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive