rottating banner

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Ήλεγχαν την Ελλάδα από το "ΚΙΣ" και τις στοές... Που θα κρυφτούν τώρα;


Περιγηθείτε άφοβα στο φιλικό ιστολόγιο knossopolis.gr.  Θα βρείτε πλήθος στοιχείων για την κατάσταση στην Ελλάδα και τον ρόλο των Εβραίων (Χαζάρων) στην υποδούλωση των Ελλήνων. Στο άρθρο...
που παραπέμπω εδώ, δείτε τα ΦΕΚ που αναφέρονται στην προστασία της Εβραϊκής κοινότητας στη χώρα μας και πώς αυτή οργανώθηκε σαν κράτος εν κράτει, που κυβερνά μέσα από τις στοές, και την απολύτως ελεγχόμενη δήθεν “βουλή των Ελλήνων”. Έτσι νέμονται ύπουλα για αιώνες τον πλούτο της πατρίδας μας και τον μόχθο των Ελλήνων χωρίς ποτέ να πληρώνουν φόρους. 
Αποκαλύπτοντας την δράση των ανθελλήνων Εβραιοχαζάρων και του ΚΙΣ (κεντρικό Ισραηλινό συμβούλιο) οδηγούμε στην ασφαλή επαναφορά της εξουσίας στους αυτόχθονες Έλληνες.
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ
Χ.Τ.
——————————–
Τα 36 ΦΕΚ που αναφέρονται στην Εβραϊκή Κοινότητα
Δημοσιεύθηκε στο knossopolis.gr, Σάββατο 11 Μάιος 2013, 20:58
Όποιος νομίζει ότι το Κράτος που δημιουργήθηκε το 1830 είναι Ελληνικό δεν έχει παρά να εξετάσει τα δεδομένα του τύπου ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στην οποία ο Όθων έδωσε το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο, ανήκε στην γνωστή Εβραϊκή Τραπεζιτική Οικογένεια των Ρότσιλντ (πλειοψηφικό πακέτο, αποδείξεις ΕΔΩ). 

Την σύσταση της Εβραϊκής Κοινότητας το 1890 με Πρόεδρο τον γιο του Μάξ Ντε Ρότσιλντ Κάρολο Ρότσιλντ, την οποία το 1920 ο “αντισημίτης” Βενιζέλος την έκανε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου δηλαδή ότι και το Υπουργείο Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Αμύνης κτλ δηλαδή ΚΡΑΤΟΣ, την 27η Ιανουαρίου ως Εθνική εορτή του Ελληνικού Κράτους για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα. 
Έχουμε από την μια τους Ρότσιλντ να έχουν το αποκλειστικό εκδοτικό προνόμιο δηλαδή την απόλυτη εξουσία επάνω στο χρήμα που υπάρχει στο Κράτος (μαζί με την Ορθόδοξη Εκκλησία), με ότι αυτό συνεπάγεται, και από την άλλη την Εβραϊκή Κοινότητα (ΚΙΣ) να είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου… 
Γνωστή δε η ρήση του προπάτορα Ρότσιλντ “δώσε μου το δικαίωμα να κόβω χρήμα και σου χαρίζω το δικαίωμα να κάνεις νόμους…”
Ιδού τα 36 ΦΕΚ:
Το παρόν υλικό προσφέρεται για τους ερευνητές
Συνέχεια εδώ

1 σχόλιο:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ο ΜΕΓΑΛΟΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΓΑΠ: ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΧΘΕΣ!!Ο ΚΡΥΦΟΜΑΣΟΝΟΣ(ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ-ΣΤΟΑΣ ΑΘΗΝΩΝ) ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!! ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Ο OFFSHORE-ΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ-ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ ΜΕ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ PSA!!!ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ-ΜΥΛΩΝΑΚΗ-ΗΣΑϊΑ ΚΩΝ/ΝΙΔΗ ΚΑΙ CIA!!! ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΤΕ ΣΤΑ ΚΡΥΦΟΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ!! ΟΥΣΤ,ΟΥΣΤ,ΟΥΣΤ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive