Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Αποβλήθηκε η Χρυσή Αυγή από τη συζήτηση για τα νέα μέτρα του μνημονίου. Οι βουλευτές του κόμματος έχουν το δικαίωμα να πάρουν μέρος στην ονομαστική ψηφοφορία

Αποτέλεσμα εικόνας για Χρυσή Αυγή βουλη
Ομόφωνα οι βουλευτές ψήφισαν υπέρ της πρότασης του Νίκου Βούτση να αποβληθεί η Χρυσή Αυγή από τη συζήτηση στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο. Με την έναρξη της συνεδρίασης η Ολομέλεια αποφάσισε να κάνει δεκτή την εισήγηση της Διάσκεψης των Προέδρων για αποβολή των βουλευτών...
του κόμματος από την συζήτηση μετά την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη κατά του Νίκου Δένδια.
Η Διάσκεψη αποφάσισε να διεξαχθεί η συζήτηση χωρίς την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και να τους επιτραπεί η είσοδος στην Ολομέλεια μόνο κατά την διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας.

6 σχόλια:

  1. Το κοινοβούλιο, αληταράδες, δεν είναι τσιφλίκι των βολευτών του κλεπτοκρατικου και ανθελληνικου τόξου. Εμείς στείλαμε τους βουλευτές της ΧΑ εκεί και μόνον εμείς έχουμε το δικαίωμα να τους απαγορέυσουμε την είσοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.... ΞΥΠΝΑ ΡΕ Ή ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΕΡΙ ΠΟΙΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!! ΣΥΣΤΗΜΙΚΕ ΧΡΗΣΙΜΕ ΗΛΙΘΙΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πληρωμένοι δοσίλογοι σαν και του λόγου σου ρε βλήμα, δεν είναι δυνατόν να πτοήσουν τους Έλληνες εθνικιστές. Κατάλαβε ότι τα πληρωμένα τρολάκια δεν έχετε θέση πουθενά.

      Διαγραφή
  3. Ποιὸς ἀπαγόρευσε ποιὸν....
    Ὅμοιος στὸν ὅμοιο καὶ κοπριὰ στὰ λάχνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καρατζαφερης προσκυνησε τον Σιωνισμο και την Μασωνια!
    Η ανοδος και η πτωση του ΛΑΟΣ:Μια...
    theodotus.blogspot.gr/2012/08/h-n.html
    Πως στηθηκε το ΛΑΟΣ!
    enet.gr/?i=news.el.article&id=56282
    EXTRA 3:Η Μαριαννα Ντουβλη ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!
    Ερωτηση:Ποιο κομμα σας ειχε κανει προταση να κατεβειτε στις εκλογες;
    Μ.Ντουβλη:Μου ειχε κανει του Καρατζαφερη....
    Ο Rocky και τα ποιοτικα στοιχεια!
    al tsantiri News-ΛΑ.Ο.Σ.για τον ανδρα τη γυναικα το αρνι.Νεο προεκλογικο σποτ του ΛΑ.Ο.Σ. "Τωρα χεζεις!"
    ο αγραμματος γαϊδουροσανοπωλης γελωτοποιος τηλεπροβλητας λαοαρχης κωλαγονος Μασωνος καταδικασμενος-Μιζας-Νονος-κατα κοσμον ο περιστεροκ@λοχεσμενος της κατερινας-τζινας-energa
    ...Προσοχη στα ΣΚΑΤΑ προσοχη στους λαγουδοπεριστεροχεσμενους προσοχη στους
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ Γ@ΜΗΣΤΕ τους ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΎΡΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΉΡΤΗΣΕ ΤO ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝO ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΆΕΙ ΓΙΑ ΧΑΧΌΛΟΥΣ. . . . ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΟΥΣΙΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΒ/ΚΗ ΟΜΑΔΑ ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α LA CARTE" ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ "ΔΙΚΑΙΟΥ" ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ, ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΟΦΙΣΤΗΣ γεωργιάδης και οι συν αυτώ!!! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ 4ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive