Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ"; Αν ΟΧΙ, τότε ... ας μάθουμε. ΦΩΤΟ...

Σχετική εικόνα
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΒΟΗΤΗ "ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ'"; Γ
ΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Ή ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ;
Πρόκειται για μία «δεξαμενή σκέψεως» (ΠΟΛΥ ΑΝΩΔΥΝΗ & μάλλον ευγενική διατύπωση) που ιδρύθηκε το 1973 από τον (προσφάτως αποθανόντα σε βαθύ γήρας) πολυδισεκατομμυριούχο Ντέϊβιντ Ροκφέλλερ... με στόχο να βελτιωθεί (...) η επικοινωνία και η συνεργασία μεταξύ της Β. Αμερικής, της Ευρώπης και της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού. Η είσοδος και η συμμετοχή είναι δυνατή μόνο κατόπιν προσκλήσεως.Εννοείται...

Αποτέλεσμα εικόνας για trilateral commission


Αποτέλεσμα εικόνας για trilateral commission


Αποτέλεσμα εικόνας για trilateral commission
OΣΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΙ, ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΟΙ (ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ) ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΥΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Μεταξύ των μελών της λέσχης ήταν οι Henry D. Owen, William Scranton, Gerard C. Smith, Ντικ Τσένι, Μπιλ Κλίντον, Μαντλίν Ολμπράϊτ, και ο George H.W. Bush. 

Σχετική εικόναΣχετική εικόνα

Η Τριμερής Επιτροπή είναι μία από τις λέσχες που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των συνωμοσιολόγων και όχι  μόνον, οι οποίοι την βλέπουν ως μία - ισχυρότατη - οργάνωση που έχει στόχο την εγκατάσταση μίας νέας παγκόσμιας τάξεως (εξ ου και το «χτύπημα» της 11ης Σεπτεμβρίου 2001).


ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, 

ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ 'ΛΙΝΚ' : http://www.atlanteanconspiracy.
com/2008/10/trilateral-commission.html

3 σχόλια:

  1. Πρῶτος ὁ ἀείμνηστος φίλος μου Ἀθανάσος Στριγᾶς πρὸ πολλοῦ εἶχε ἀναφερθεῖ εἰς τὴν Τριμερῆ μὲ κάθε λεπτομέρειαν, εἰς τὸ βιβλίον του "Παγκόσμιοι Ἐντολοδότες".
    Ὅσοι ἐπιθυμοῦν νὰ πληροφορηθοῦν ποῦ, καὶ ἀπὸ ποίους, ὁδηγεῖται ὁ κόσμος, ἄς ἀναζητήσουν τὰ βιλία τοῦ Στριγᾶ εἰς τὰς ἐκδόσεις "Νέα Θέσις"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΓΥΡΗΗΗΗΗΗΗΗ, Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;;;ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Η ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΘΕΟΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ"!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὅ,τι πεῖς!
      Αὐτὸ ἐξ ἄλλου συνιστοῦν οἱ ψυχίατροι διὰ τοὺς φρενοβλαβεῖς. Δὲν πρέπει νὰ τοὺς φέρουμε ἀντιρήσεις. Ὅ,τι 'ποῦν, ἐμεῖς ναί!!!

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive