Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΑΓΓΛΙΑ. Τι λέει ο Ελληνας που χειρούργησε τη μητέρα της 8χρονης: Τα θύματα ήταν σαν τραυματίες από εμπόλεμη ζώνη


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Χριστόπουλος, ο οποίος εργάζεται σε νοσοκομείο του Μάντσεστερ, όπου διακομίστηκαν θύματα της επίθεσης στο Manchester Arena....
Ο κ. Χριστόπουλος αναφέρθηκε στα τραύματα που φέρει η μητέρα της άτυχης 8χρονης Σάφι Ρούσος, λέγοντας ότι έχει ξεφύγει τον άμεσο κίνδυνο, αλλά παραμένει διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.
Σχετικά με τα τραύματα των θυμάτων ο κ. Χριστόπουλος έκανε λόγο για «τραύματα εμπόλεμης ζώνης», μιλώντας για μεταλλικά αντικείμενα όπως βίδες και παξιμάδια, τα οποία αφαιρούσαν από τμήματα του σώματος των πολυτραυματιών.
Οπως είπε ο χειρουργός, κάποια από τα θύματα παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση, όμως όπως ανέφερε, ακόμη και αν αυτή ξεπεραστεί, πολλοί από τους τραυματίες βρίσκονται αντιμέτωποι με μόνιμες βλάβες.
Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive