Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Πολίτες πηγαν να λυντζάρουν το 52χρονο κτήνος στα δικαστήρια – Η κατάθεση σοκ της φοιτήτριας – Η αποκάλυψη που συγκλονίζει. ΒΙΝΤΕΟ


Προπηλακίστηκε από πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια ο 52χρονος που κατηγορείται για την αρπαγή και το βιασμό της φοιτήτριας στη Δάφνη. Αποχωρώντας από το ανακριτικό γραφείο, ο κόσμος ξέσπασε...
με οργισμένες εκφράσεις, την ώρα που ο κατηγορούμενος ελεγε στους δημοσιογράφους ότι δεν του επέτρεψαν ούτε ένα τηλεφώνημα για να βρει δικηγόρο.
Ο 52χρονος που εμφανίστηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί χωρίς συνήγορο, πήρε τελικά νέα προθεσμία και θα απολιγηθεί αύριο.

Αποκάλυψη: Ο 52χρονος θα βίαζε μέχρι θανάτου το θύμα του

. Μέχρι θανάτου φαίνεται ότι είχε σκοπό να βιάζει την 20χρονη φοιτήτρια, που κρατούσε όμηρο στο υπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη, ο 52χρονος βιαστής.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που έσωσαν το κορίτσι από τα «νύχια» του, κατέληξαν στο ανατριχιαστικό συμπέρασμα ότι ο δράστης θα πωλούσε έναντι χιλιάδων ευρώ το εμετικό οπτικό υλικό που βιντεοσκοπούσε στο Darknet, την αθέατη και δύσκολα ανιχνεύσιμη σκοτεινή πλευρά του διαδικτύου.

Η λεπτομέρεια που έκανε τους αστυνομικούς να εξετάσουν με σοβαρότητα αυτό το ενδεχόμενο, όπως αναφέρει η Espresso, ήταν ότι το κινητό της κοπέλας βρέθηκε απενεργοποιημένο και με την μπαταρία βγαλμένη στο υπόγειο κολαστήριο της οδού Όθωνος.

Αυτό τους έδειξε ότι ο 52χρονος είχε προβλέψει άριστα τις κινήσεις του. Ήξερε ότι δεν ήταν αρκετό να απενεργοποιήσει το κινητό, αφού ακόμα και κλειστό, εκπέμπει σήμα. Έτσι αφαίρεσε την μπαταρία για να είναι σίγουρος ότι δεν θα εντοπιστεί η κατοικία του.



Σοκ από την κατάθεση της φοιτήτριας: «Θέλω να μπει φυλακή, με βίασε»

Συγκλονίζει η κατάθεση της φοιτήτριας από τη Δάφνη, που έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού από τον 52χρονο.

Η 20χρονη περιγράφει το πώς έγιναν τα πράγματα, στην κατάθεση που έδωσε λίγο μετά τη σωτηρία της από τους αστυνομικούς. Το πώς βρήκε την αγγελία, το πώς εκείνος της είχε ζητήσει να φορά στράπλες φόρεμα, με το πρόσχημα ότι θέλει να την βλέπει, αλλά και το ότι οι γονείς της ήταν αντίθετοι για αυτήν της τη δουλειά.

Εκεί όμως που «παγώνει» ο κάθε αναγνώστης, είναι στο σημείο όπου περιγράφει πώς όταν συνήλθε τον είδε πάνω της. «Έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα ‘βοήθεια’ και μου έλεγε ‘σκάσε π…’, αυτό έγινε πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και μόλις συνερχόμουν και φώναζα, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα, αυτός ήταν από πάνω μου και αγκομαχούσε. Μετά πάλι έχασα τις αισθήσεις μου».

Ολόκληρη την κατάθεση της φοιτήτριας
Την ίδια στιγμή, ο δράστης υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας που, όπως είπε, «είχε φετίχ»….







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive