Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Τι διαπίστωσαν οι οφθαλμίατροι για την όραση του 52χρονου παχύδερμου κτήνους βιαστή της Δάφνης


Εξετάστηκε τελικά από οφθαλμίατρους ο 52χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη.  Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η εξέταση που πραγματοποιήθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού έγινε στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας για πραγματογνωμοσύνη.  Οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο 52χρονος...
έχει ικανοποιητική όραση μέχρι τα είκοσι εκατοστά, βάσει του τεστ των δακτύλων προ του οφθαλμού. Επίσης, όμως διέγνωσαν σταδιακή εξασθένηση της κεντρικής και περιφερειακής όρασης, μετά τα 20 εκατοστά, κάτι που οφείλεται στην αλλοίωση τού βυθού της κεντρικής περιοχής.  Σύμφωνα με τα όσα εξήγησαν οι γιατροί στους αστυνομικούς αυτό το σύμπτωμα μοιάζει με την εικόνα ενός αντικειμένου όταν βυθίζεται στη θάλασσα, λόγω της διάθλασης του φωτός.  Αυτό το πόρισμα αναμένεται να παραδοθεί άμεσα σε ειδική επιτροπή, η οποία και θα αποφανθεί για το ποσοστό τυφλότητας του 52χρονου. Φαίνεται, όμως, τα μέχρι τώρα δεδομένα να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του περί τυφλότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive