Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΧΑΝΙΑ. Προφυλακίσθηκε ο 43χρονος πολύτεκνος περιπτεράς που είχε εισβάλει στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ. Μετανιωμένος δήλωσε ότι δεν είχε πρόθεση να βλάψει κανέναν

Προφυλακίσθηκε ο 43χρονος που είχε εισβάλει στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ
Προσωρινά κρατούμενος με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε μετά την απολογία του ο 43χρονος από τα Χανιά που το πρωί της Δευτέρας κρατώντας όπλο είχε εισβάλει στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ θέτοντας επί επτά ώρες σε καθεστώς ομηρίας 3 εργαζόμενες στον Οργανισμό...

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Γιώργο Περράκη, ο πελάτης του εμφανίσθηκε μετανιωμένος ενώπιον του ανακριτή δηλώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να βλάψει κανένα, ενώ απέδωσε την πράξη του στην κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Εναντίον του ο εισαγγελέας Χανίων έχει ασκήσει διώξεις για απόπειρες ανθρωποκτονίας, της παράβασης του νόμου περί όπλων και εκτεταμένων φθορών. Ο 43χρονος θα οδηγηθεί σε κατάστημα κράτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive