Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Οι «2» ζωές του Έλληνα πούστη ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ Α΄!!! «Δεν άντεξα…..φοβάμαι που…. Οι ενοχές με οδήγησαν σε…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για Μιχάλη Λώλη
Εξομολόγηση καρδιάς από τον υπαστυνόμο Α΄Μιχάλη Λώλη, που υπηρετεί στο Τμήμα Αντιμετώπισης της Ρατσιστικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. Αξίζει να το δει κάποιος… Τα συμπεράσματα δικό σας.ΒΙΝΤΕΟ>>

4 σχόλια:

  1. Επειδή λοιπόν ο πούστης του αρέσει να συνευρίσκεται ερωτικά με όμοιό του δεν είμαι υποχρεωμένος να το δεχτώ ούτε να το δεχτώ ως κάτι το φυσιολογικό. Γιατί φυσιολογικό δεν είναι σίγουρα. Είναι και ρατσιστικό ως απέναντι στους άλλους μη φυσιολογικούς, δηλαδή ερωτικά μη φυσιολογικούς ή ερωτικά ανώμαλους.

    Είναι ρατσιστικό να αποκλείω τους άλλους ερωτικά ανώμαλους – αν μου επιτρέπεται η φράση – και δέχομαι τους ομοφυλόφιλους (πούστηδες) σαν «φυσιολογικούς» μέσα στην κοινωνία. Υπάρχει σήμερα στις μερες μας ένα ισχυρό Lob­by που προσπαθεί νε περάσει με κάθε τρόπο τους ομοφυλόφιλους (πούστηδες) σαν φυσιολογικούς. Βέβαια αποκλείονται όλοι οι υπόλοιποι, βλέπε ποδολάγνοι, σαδιστές, παιδεραστές, κτηνοβάτες κ.α..

    Οι μόνοι «φυσιολογικοί» είναι οι ομοφυλόφιλοι (πούστηδες) και όλοι οι υπόλοιποι ανώμαλοι. Καταλαβαίνετε ότι αυτό πέρα από αστείο είναι και τελείως ρατσιστικό. Αφού λοιπόν έχουν δικαιώματα οι ομοφυλόφιλοι, τότε λογικά πρέπει να έχουν δικαιώματα και οι κτηνοβάτες για παράδειγμα. Ο άλλος θέλει να παντρευτεί έναν γαϊδαρο ! Γιατί δηλαδή πρέπει να απαγορεύεται και να θεωρείται άρρωστο το παραπάνω, ενώ στην περίπτωση των ομοφυλόφιλων (πούστηδων) το άκουσμα «αγάπη μου είμαι στα τέσσερα, έλα να με πάρεις με πάθος και έρωτα» ακούγεται ρομαντικό και φυσιολογικό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι και να πεις όσο σπροξιμο και να έχεις από τους νεοταξίτες καταστροφείς του ανθρώπου, δεν είσαι σαν τους άλλους. Είσαι απλά ανώμαλος είσαι πούστης. Είσαι η ντροπή για την οικογένεια σου για τον πατέρα σου για όλους. Πιστεύεις ότι ο πατέρας σου είναι περίφανος για σένα? Όχι, ντρέπεται ο άνθρωπος, αλλά τι να κάνει; Κάτσε λοιπόν στην άκρη βάλε ότι προεξέχει στον κολο σου αλλά μην μας το παίζεις φυσιολογικός. Είσαι ανώμαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O,πως και να το κάνεις δύστυχε, δεν είσαι IN..
    Σίγουρα δεν φταις εσύ αλλά και τι μυαλό και τι ψυχολογικό κόσμο κουβαλάς και δεν μπορείς να διακρίνεις πως είσαι λάθος και θέλεις να ανατρέψεις την τάξη;;;
    Γεν. 1,27 καὶ ἐποίησεν ὁ Θεὸς τὸν ἄνθρωπον, κατ᾿ εἰκόνα Θεοῦ ἐποίησεν αὐτόν, ἄρσεν καὶ θῆλυ ἐποίησεν αὐτούς.

    Γεν. 1,28 καὶ εὐλόγησεν αὐτοὺς ὁ Θεός, λέγων· αὐξάνεσθε καὶ πληθύνεσθε καὶ πληρώσατε τὴν γῆν καὶ κατακυριεύσατε αὐτῆς καὶ ἄρχετε τῶν ἰχθύων τῆς θαλάσσης καὶ τῶν πετεινῶν τοῦ οὐρανοῦ καὶ πάντων τῶν κτηνῶν καὶ πάσης τῆς γῆς καὶ πάντων τῶν ἑρπετῶν τῶν ἑρπόντων ἐπὶ τῆς γῆς.

    Αποδεχτείτε την αρρωστημένη σας κατάσταση και απαιτήστε από την επιστήμη την θεραπεία σας, ώστε μηπως και σωθείτε (σεις) και γίνει καλλίτερος ο κόσμος….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πούστηδες είναι εύκολα χειραγωγίσιμοι και γι αυτό η νέα τάξη προοθει την πουστιά σαν κανονικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive