Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΕΜΕΙΣ τους φτιάχνουμε τζαμί, κι ΑΥΤΟΙ σκοτώνουν Χριστιανούς. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!! Τουλάχιστον 28 οι νεκροί από την επίθεση ενόπλων ισλαμιστών εναντίον χριστιανών στην Αίγυπτο

Τουλάχιστον 28 οι νεκροί από την επίθεση ενόπλων εναντίον χριστιανών Κοπτών
Στους 28 ανέρχονται οι νεκροί από την επίθεση ενόπλων εναντίον μιας αυτοκινητοπομπής που μετέφερε προσκυνητές σε ένα χριστιανικό μοναστήρι στη νότια Αίγυπτο, όπως έγινε γνωστό από πηγές του υπουργείου Υγείας....

Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση αυτή. Το τελευταίο διάστημα το Ισλαμικό Κράτος έχει εξαπολύσει πολλές επιθέσεις εναντίον της χριστιανικής κοινότητας της Αιγύπτου.
Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, που επικαλείται αξιωματούχους του υπουργείου Υγείας, οι νεκροί ανέρχονται σε τουλάχιστον 28 και μεταξύ αυτών είναι και πολλά παιδιά.
Οι Κόπτες χριστιανοί που μπήκαν στο στόχαστρο είχαν ξεκινήσει για προσκύνημα στο μοναστήρι του Αγίου Σαμουήλ του Ομολογητή, στην επαρχία Μίνια, στα νότια του Καΐρου.

3 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,PSI,ΤΑΙΠΕΔ,ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!!!!!
    Η ΨΗΦΙΣΗ ΓΙΑ ΤΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες τρομερων αγριοτήτων μουσουλμάνων εναντίον χριστιανών σε όλη την γη. Σε δύο τρεις μέρες τελειώνει το ζήτημα και πάμε για άλλα. Η νέα τάξη θριαμβέβει. Η ανθελληνική κυβέρνηση μας συνεχίζει να δέχεται στην χώρα χιλιάδες μουσουλμάνων που κάποια στιγμή θα μας σφάξουν σαν αρνιά, και εμείς κοιμόμαστε όρθιοι. Μήπως τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΨΗΦΙΣΗ ΓΙΑ ΤΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ!!!!
    ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΛΘΗ ΣΤΟ ΣΤΕ .
    ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive