Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΙΔΟΥ τα χάλια μας, νεκρός 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ Κατέληξε σήμερα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν

Νεκρός ο 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ
Την τελευταία του πνοή άφησε ο κύπριος οπαδός του ΠΑΟΚ που νοσηλευόταν από το βράδυ της Πέμπτης 27/4, λίγη ώρα μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, όταν αυτοκίνητο τον παρέσυρε στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση χούλιγκαν....

Όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, σήμερα το πρωί ο 24χρονος νέος, ο οποίος ήταν εγκεφαλικά νεκρός και βρισκόταν υπό μηχανική υποστήριξη, κατέληξε.
Ο προπονητής του νέου στην ομάδα ποδοσφαίρου Φοίνικας που συμμετείχε στην Κύπρο δήλωσε πως ο αδικοχαμένος φίλαθλος ήταν «εξαιρετικός χαρακτήρας, χαμογελαστός, πάντα θετικός, πρώτος σε όλα. Σίγουρα θα λείψει σε όλους μας. Αποσύρεται η φανέλα με το νούμερο 6 από την ομάδα μας και θα αναρτηθεί στο κοινοτικό γήπεδο Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς».
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της αποχαιρετιστήριο μήνυμα μέσω Facebook: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκλονισμένη ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του χαμού του Νάσου. Ένας νέος άνθρωπος με βαθιά ριζωμένη στην καρδιά του την αγνή αγάπη για τον ΠΑΟΚ, έφυγε χτυπημένος από την τυφλή οπαδική βία.
Η οικογένειά μας είναι συγκλονισμένη και συμπαραστέκεται στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια. Ο Νάσος αποτελεί πια μέλος της αθάνατης ομάδας των αετόπουλων και μόνιμο μέλος στην ψυχή του κάθε ΠΑΟΚτσή. Καλό ταξίδι φίλε...».
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έδωσε εντολή ο «Δικέφαλος» να παράσχει κάθε βοήθεια στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive