Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Τύφλα να’ χει ο Μαυρογιαλούρος! Τσίπρας: «Θα φτιάξουμε 239 τοπικές μονάδες υγείας, θα χτίσουμε 11 σχολεία, θα προσλάβουμε, θα…»

Αποτέλεσμα εικόνας για Τύφλα να’ χει ο Μαυρογιαλούρος! Τσίπρας: «Θα φτιάξουμε 239 τοπικές μονάδες υγείας, θα χτίσουμε 11 σχολεία, θα προσλάβουμε, θα…»
Τις νέες εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης παρουσιάζει σε non paper το Μαξίμου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:...

Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της μεταρρύθμισης για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Μέχρι το τέλος του 2017 θα βρίσκονται σε λειτουργία 239 Τοπικές Μονάδες Υγείας σε ολόκληρη τη χώρα.
Η κάθε μία μονάδα θα καλύπτει το σύνολο των κατοίκων της περιοχής ευθύνης της και θα αναφέρεται σε περίπου 10.000 με 12.000 ανθρώπους το μέγιστο.
Οι μονάδες αυτές θα στελεχωθούν με επιπλέον προσωπικό. Θα γίνουν 1.300 προσλήψεις οικογενειακών γιατρών και 1.700 επαγγελματιών υγείας.
Μέχρι το τέλος του έτους στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν 25 Τοπικές Μονάδες Υγείας. Δέκα στον Εύοσμο και το Κορδελιό, επτά στην περιοχή της Τούμπας, πέντε στους Αμπελόκηπους και τη Μενεμένη και τρία στην Τριανδρία.
Στο σημείο αυτό, αναφέρουν πως  δημοπρατούνται 11 σχολικές μονάδες για τη Θεσσαλονίκη, μέσα στο 2017, με σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), μεταξύ των οποίων και το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου. Και μέσα στο 2018 θα ξεκινήσουν οι εργασίες για ένα σύγχρονο σχολικό συγκρότημα στον Εύοσμο, ώστε τα παιδιά να σταματήσουν να στεγάζονται σε κοντέινερ.
Τέλος, σημειώνουν ότι ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε και με τη Διοίκηση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) και ενημερώθηκε για το έργο του Θεάτρου καθώς και για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει. Ο Πρωθυπουργός γνωστοποίησε την παροχή οικονομικής ενίσχυσης ύψους 100.000 ευρώ για την αποκατάσταση και αναβάθμιση των δύο ανοιχτών θεάτρων της Θεσσαλονίκης (Θέατρο Γης και Θέατρο Δάσους) καθώς και τη δημιουργία θεατρικού μουσείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive