Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Τα ανωμαλα πουστολαμογια του Παραδικαστικου 2017! Γράφει ο Γιωργος Παπαδοπουλος

Αποτέλεσμα εικόνας για Παραδικαστικου 2017!
Η δικη με τους πιο αμφιλεγομενους κατηγορουμενους ολων των εποχων που αναδυει βαρεια οσμη σηψης και παρακμης εχει αρχισει απο 5 Δεκ 2016. Για πρωτη ισως φορα στα Ελληνικα Δικαστικα χρονικα κατηγορουνται ομως και 2 βρωμεροι Δικαστες, τεως Εφετες που τα πηραν απο γνωστο πολιτικο που εκβιασαν απροκαλυπτα ...
(αλλα δεν τολμησε να τους καταγγειλει)μεσω του δικηγορου  του.Τα λαδωτρα ηταν πολλα!600.000 ευρω κατα το κατηγορητηριο,αλλα 1,5 εκ ευρω συμφωνα με κατι Κυπριακα extrait που εχει στα χερια του ο εκ των κατηγορουμενων αποκαλυψας το κυκλωμα.
Ο κεντρικος πυρηνας της υποθεσης ειναι και παλι ο περιβοητος πουστοπαπας Ιακωβος Γιοσακης(ανωμαλος Νο1) που με την βοηθεια και συνδρομη βρωμικων Δικαστων σαν τους 2 κατωτερω αλωνιζε τα Εφετεια της Αθηνας 20 χρονια στηνοντας δικες.   .
Τα βρωμερα ερπετα της υποθεσης ειναι 2 τεως Εφετες που εκβιασαν γνωστο πολιτικο και βουλευτη της Νεας Δημοκρατιας και του πηραν κατα το κατηγορητηριο 600.000 ευρω,αλλα συμφωνα με κατι ...παραξενα Κυπριακα extrait που εχει στα χερια του ο εκ των κατηγορουμενων αποκαλυψας αυτο το σαπιο κυκλωμα ειναι 1,5εκ ευρω!Και μαλιστα προερχομενα απο πελατη του δικηγορου του βουλευτη που εχει κατηγορηθει για μεγαλεμποριο ναρκωτικων.Ο πρωτος τεως Προεδρος Εφετων Γεωργιος Ευσταθιου `η εξακοσαρας,και ο δευτερος ο Αθανασιος Μουστακας `η καζινοβιος(επαιζε μαζι και ταπαιρνε ολο το 2009 στο Καζινο στο Λουτακι  απο τον εγκεφαλο της Μαφιας Ακινητων Σταυρο Γεωργιτσογιαννακο `η οπισθομπουκαλο(απο το μπουκαλι που του ειχε ...προσφερει οπισθεν ο μακαριτης Μακης Ψωμιαδης). 
Η συνθεση του Γ Τριμελους που δικαζει την υποθεση θεωρειται οτι εχει πολυ αυστηρη Προεδρο την Κα Ασημινα Υφαντη.
Και τελειως εκτος παραδικαστικων κυκλωματων!.Ατεγκτη και αυστηρη.Και αυτο ακριβως εχει πανικοβαλει τους περισσοτερους κατηγορουμενους εκτος απο τον Ιωαννη Μπολετση που αποκαλυψε το αποστημα.Και εχουν τεχνουργησει απειρες αλλα φτηνες μηχανορραφιες για να αποφυγουν την δικη.Και τοχουν καταφερει για 6 μηνες.Η δικη ΔΕΝ εχει αρχισει καν γιατι οι ανωμαλοι(θα εξηγησουμε κατωτερω) κατηγορουμενοι τοχουν ριξει στις κομπινες για να πεταξουν εξω την Προεδρο.Εξαντλουν καθε παραδικονομικη μεθοδο για να παρακωλυσουν την διαδικασια και τελικα να εξωθησουν την Κα Προεδρο σε εθελουσια......
Αρχικα προσελαβε ως νομικο του παραστατη ο τεως Προεδρος Εφετων Γεωργιος Ευσταθιου τον τεως συζυγο της Προεδρου.Καποιον Χρυσαυγιτη τεως χωροφυλακα Δημητριο Τζεμπετζη,υποψηφιο με την Χρυση Αυγη στην Αρκαδια.Με τον οποιον η Προεδρος κατ`αυτους βρισκεται σε κοντρα εξ`αιτιας της επιμελειας του ανηλικου γυιου τους.Ευθεια προκληση κατα της Κας Προεδρου η οποια φυσικα αυτοεξαιρεθηκε αλλα η με υπο αλλον Προεδρο συνθεση του Τριμελους προς εκπληξιν τους δεν απεδεχθη την εξαιρεση της.Απιστευτη σφαλιαρα κατα των σκευωρων που αλλα περιμεναν.Μετα δεν ευρισκε δικηγορο ο βλαξ Πετρος Λεωτσακος παρ`οτι ως Προεδρος της παλιας trash εκπομπης Ερωτοδικειο εχει πλειστες τοσες επαφες με καθε λογης δικηγορο Αθηνας και Πειραια.Ο διορισθεις απο το Δικαστηριο δικηγορος ζητησε προθεσμια τοση οση σαν να δικαζε την δικη της Νυρεμβεργης για να ενημερωθει....(την τυφλα του).
Μετα παραιτηθηκε ο διαδρομιστης αυτος,και σπαταληθηκε 1 μηνας μεχρι να βρεθει ο επομενος νομικος ...εγκεφαλος υπερασπιστης του κεφαλα Λεωτσακου.Αφου καηκε ο Λεωτσακος ο ...μαλακοπιτουρας δρομολογηθηκε ο εκ των κατηγορουμενων Διονυσιος Ζηκος,πουστοπαπας(ανωμαλος Νο2) σαν τον εντολεα του Ιακωβο Γιοσακη(ανωμαλος Νο1).Και αυτος το ιδιο κολπο...Φτηνο και βλακωδες..Αλλοι 2 μηνες καθυστερηση.Και επειδη αυτη η εκνευριστικη μεθοδολογια παρακωλυσης ξεφτυσε,επιστρατευτηκε ο αρχιπουστοπαπας Ιακωβος Γιοσακης(ανωμαλος Νο1) ο οποιος προσελαβε για δικηγορο του αμφιλεγομενο δικηγορο Αθηνων Σταυρο Γεωργιου ο οποιος παλαιωτερα ειχε εμπλακει σε υποθεση παιδεραστιας(ανωμαλος Νο3).Και ο τελευταιος ανωμαλιδης προφανως σκεφτηκε και παρ`οτι γνωριζει οτι αυτα που συνεταξε και κατεθεσε για λογ/μο του πελατη του Ιακωβου Γιοσακη ειναι ψευδη και δολια,αρχισε τους πουστολεονταρισμους προχθες απειλωντας την Προεδρο οτι απεκρυσε στοιχεια ικανα να την "ακυρωσουν".Και κιατεθεσε και μηνυση κατα της Κας Προεδρου για να στηριξει την αιτηση εξαιρεσης της.
Αρα το Γ Τριμελες κακουργηματων τωρα αγεται και φερεται απο μια παρεα βρωμικων πουστοανωμαλων!!!
Αν λοιπον καταφερουν να πετυχουν τον σκοπο τους θα εδραιωθει στην συνειδηση της κοινης γνωμης οτι οι πουστηδες κανουν οτι θελουν στην Ελληνικη Δικαιοσυνη!
Αυτο θελουμε?
http://paradikastiko2017.blogspot.bg/
Γιωργος Παπαδοπουλος   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive