Τρίτη 9 Μαΐου 2017

«Κόκκινη κάρτα» του Ελεγκτικού Συνεδρίου στις περικοπές των συντάξεων. Το κόψιμο 18% των επικουρικών ήταν στην συμφωνία κυβέρνησης δανειστών

«Κόκκινη κάρτα» στις περικοπές των κυριών και επικουρικών συντάξεων κατά 18%  από το 2019 δείχνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, γνωμοδότησε ότι...
οι επίμαχες περικοπές που συμφώνησε η Κυβέρνηση με τους δανειστές ενδεχομένως είναι αντίθετες στο πρώτο πρόσθετο πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής  Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).
Την ίδια ώρα οι σύμβουλοι του Ελεγκτικού Συνεδρίου φέρονται να επισημαίνουν πως  καλούνται να γνωμοδοτήσουν επί ενός νομοσχεδίου που προβλέπει περικοπές συντάξεων μετά από δύο χρόνια, χωρίς ωστόσο να υπάρχει σχετική αναλογιστική μελέτη  όπως προβλέπει η νομοθεσία και η νομολογία των Ελληνικών δικαστηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive