Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. Ετούτο δεν ξανάγινε Π Ο Τ Ε !! Στο Βιβλίο Γκίνες ο Βασίλης Καρράς: 17.000 μέσα κι άλλες 10.000 απ έξω σε συναυλία του στη Σόφια! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στο Βιβλίο Γκίνες ο Βασίλης Καρράς: 17.000 σε συναυλία του στη Σόφια! (vid)
Η δημοφιλία του Βασίλη Καρρά ξεπέρασε τα σύνορα, με τη συναυλία του στη Σόφια της Βουλγαρίας να καταγράφεται στο Βιβλίο Γκίνες! 

Ο τραγουδιστής κατάφερε να γεμίσει το στάδιο Arena με 17.000 άτομα, ενώ 10.000 δεν κατάφεραν να μπουν καθώς δεν βρήκαν εισιτήριο. 
Ο Βασίλης Καρράς είναι ο πρώτος Ευρωπαίος που το γεμίζει και γι' αυτό μπήκε στο Βιβλίο των ρεκόρ. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ>>
Ο Βασίλης Καρράς είναι ο πρώτος Ευρωπαίος τραγουδιστής που καταφέρνει να κάνει sold out στην Arena Armeec της Σόφιας στη Βουλγαρία.
AdTech Ad

Συγκεκριμένα, στην προχθεσινή εμφάνιση του κατάφερε να μαζέψει 17.000 άτομα, ενώ άλλοι 6.000 που ήθελαν να τον δουν και δεν βρήκαν εισιτήριο, παρακολούθησαν τη συναυλία του από video wall.
Η διοργανώτρια αρχή ανέφερε πως πρόκειται για "ρεκόρ Γκίνες", μιας και ουδείς είχε καταφέρει να γεμίσει την εν λόγω αρένα σε μία και μοναδική εμφάνιση του, μέχρι σήμερα.
 
Ο Βασίλης Καρράς τραγούδησε για περίπου τρεις ώρες, ενώ η συγκίνηση του στο τέλος της συναυλίας ήταν έκδηλη. Για την προώθηση της συναυλίας ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε βρεθεί το προηγούμενο διάστημα και στη Φιλιππούπολη, ενώ είχε δώσει και συνεντεύξεις σε δημοσιογραφικά μέσα της Βουλγαρίας.
 
Σε συνέντευξη του στον μεγαλύτερο ιδιωτικό σταθμό της χώρας είχε αναφερθεί στην ελληνική κρίση δηλώνοντας αισιόδοξος ότι "η Ελλάδα μπορεί να βγει από την αυτή, αλλά για αυτό πρέπει όλοι οι Έλληνες, που είμαστε και εμείς συνυπεύθυνοι μαζί με τους πολιτικούς για αυτή, να βοηθήσουμε την χώρα μας να σταθεί στα πόδια της και έχουμε την δύναμη να το κάνουμε".
Σημειώνεται πως αυτές τις ημέρες ο Βασίλης Καρράς συμπληρώνει 40 χρόνια καριέρας και θα πραγματοποιήσει δύο μεγάλες συναυλίες στις 17 Ιουνίου στο θέατρο Πέτρας στην Αθήνα και στις 28 Ιουνίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Στη συναυλία της Αθήνας συμμετέχουν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας κ.α., ενώ στης Θεσσαλονίκης οι: Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας, Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης κ.α.

Πάρτε μια γεύση από τη συναυλία στη Σόφια:

Δεκάδες ήταν άλλωστε τα βίντεο που ανέβηκαν στα social media:

 
Βίντεο: Sofia Live Concerts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive