Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ανατροπή λεωφορείου με μαθητές δημοτικού στις Σέρρες – 13 ελαφρά τραυματίες – Οι πρώτες εικόνες


Τουριστικό λεωφορείο, που μετέφερε μαθητές δημοτικού σχολείου, ανατράπηκε λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Παρασκευής, στο 39ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών - Καβάλας, κοντά στον οικισμό Αγγίστα....
Όπως μετέδωσε ο διευθυντής του realfm 107.1 στη Θεσσαλονίκη, Μπάμπης Τζιομπάνογλου, συνολικά εννέα παιδιά και πέντε γονείς τραυματίστηκαν, ενώ ένας μαθητής έχει κάταγμα στο χέρι.

Δείτε εικόνες από το σημείο και τι δήλωσε στο Star ο δήμαρχος Αμφίπολης



Οι μαθητές είναι από δημοτικό του Βαμβακόφυτου Σερρών και επρόκειτο να κάνουν μια εκπαιδευτική εκδρομή στo Πόρτο Λάγος και την Αλεξανδρούπολη, ενώ συνοδεύονταν από τους κηδεμόνες τους.

Δείτε το βίντεο του ANT1



Το ατύχημα,σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, έγινε όταν ο οδηγός του λεωφορείου, υπό συνθήκες που ερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, ενώ ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive