Κυριακή 7 Μαΐου 2017

11 εκατομμύρια Γάλλοι ψήφισαν Λεπέν. Τι είπε για το αποτέλεσμα. Στόχος της οι Βουλευτικές του Ιουνίου

AP Photo/Michel Euler
Το αποτέτεσμα στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας παραδέχτηκε στην πρώτη ομιλία της μετά το κλείσιμο της κάλπης η υποψήφια Μαρίν Λε Πεν, στέλνοντας όμως ξεκάθαρο μήνυμα πως το Εθνικό Μέτωπο είναι πλέον μεγάλη δύναμη και ο πραγματικός νικητής των εκλογών...
 Ευχαρίστησε τους 11 εκατομμύρια Γάλλους που την ψήφισαν, κάνοντας λόγο για «ιστορικό» αποτέλεσμα, οποίο καθιστά το Εθνικό Μέτωπο πρώτη δύναμη αντιπολίτευσης στα σχέδια του νέου προέδρου. Σε ένα καθαρά προεκλογικού χαρακτήρα μήνυμα, η κ. Λε Πεν κάλεσε «όλους τους πατριώτες» να συστρατευθούν μαζί της για τον «αγώνα» που ξεκινά από σήμερα το βράδυ με ορίζονται τις εκλογές για τις 577 έδρες της γαλλικής κάτω Βουλής, στις 11 και 18 Ιουνίου. Τόνισε μάλιστα πως προτίθεται να προχωρήσει σε εκ βάθρων αναδιάρθρωση του Εθνικού Μετώπου, ώστε να ενσωματώσει όλες τις φωνές και τις δυνάμεις της κοινωνίας που ανησυχούν για τις προοπτικές τις επόμενης πενταετίες.
Η κ. Λε Πεν είπε πως επικοινώνησε με τον 39χρονο Μακρόν ώστε να του ευχηθεί καλή επιτυχία στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive