Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ!Σύλληψη ΕΡΝΤΟΓΑΝ junior…


Φαίνεται πως ο υιός Ερντογάν μπήκε στο στόχαστρο των αμερικανικών αρχών. Ο Μάικλ Ρούμπιν σύμβουλος του Πενταγώνου και ειδικός σε θέματα Μέσης Ανατολής, ανέβασε tweet στο οποίο γράφονται 3 ονόματα. Τα πρώτα δύο (Ριζά Σαρράφ, Μεχέτ Χακάν ) είναι πρόσωπα..
που έχουν συλληφθεί. Το τρίτο όμως είναι το όνομα του Μπιλάλ Ερντογάν που φαίνεται πως έχει δύσκολες μέρες μπροστά του.
Ωστόσο ο Ρούμπιν προκαλεί συζητήσεις και μ΄ ένα μήνυμα στο twitter το οποίο απέσυρε, λίγη ώρα μετά από την ανάρτησή του. Ο Ρούμπιν έγραψε τη φράση “όμορφα ,με μερικά μαχητικά αεροσκάφη στην Ελλάδα”! Με τη συζήτηση για το F-35 να έχει ανοίξει για τα καλά, το μήνυμα του Ρούμπιν προκαλεί εντύπωση. Όπως και το γιατί το απέσυρε.
Ο Μάικλ Ρούμπιν σε άρθρο του που έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του αμερικανικού think tank, American Enterprise Institute, το οποίο αποτελεί ένα από τα τρία βασικά think tank του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών είχε υποστηρίξει πως :
“Η Τουρκία θα διαιρεθεί, αλλά δεν έχει ακόμη διευκρινισθεί εάν θα γίνει ένα ξεχωριστό κουρδικό κράτος στην Τουρκία ή θα σχηματισθεί μια ομοσπονδία δύο ή περισσότερων αυτόνομων κρατών”.
O Μ.Ρούμπιν αναφερόμενος στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία, υποστήριξε ότι είναι «το κρίσιμο σημείο για την έναρξη της διαδικασίας διαίρεσης του τουρκικού κράτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive