Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Eλα καλέ τώρα. Πέφτουμε απ τα σύννεφα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Τσακαλώτος: "Υπάρχουν πράγματα στη συμφωνία που θα στεναχωρήσουν τον ελληνικό λαό".ΓΙΑΤΙ έχετε κάνει κάτι που να τον ευχαριστεί;- ΒΙΝΤΕΟ


Φωτογραφία του Εμμανουήλ Εμμανουήλ."Υπάρχει συμφωνία για όλους τους βασικούς πυλώνες" είπε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του Eurogroup, προσθέτοντας, ότι όπως σε όλες τις συμφωνίες υπάρχει συμβιβασμός αλλά και πράγματα που θα στεναχωρήσουν τον ελληνικό λαό. H συμφωνία στα μεγάλα ζητήματα είναι τα μέτρα και τα αντίμετρα, υπογράμμισε, σημειώνοντας ότι συμφωνήθηκε 1% του ΑΕΠ θετικά μέτρα και αρνητικά μέτρα το 2019 και 1% του ΑΕΠ επίσης θετικά και αρνητικά το 2020....
Τόσο τα περιοριστικά μέτρα όσο και το πακέτο των θετικών μέτρων θα νομοθετηθούν το επόμενο διάστημα.
Όπως είπε, στα αντίμετρα που θα εφαρμοστούν το 2019 με την προϋπόθεση ότι είμαστε εντός των στόχων, περιλαμβάνονται μέτρα για την αντιμετώπιση της παιδικής φτώχειας,της στέγασης,της απασχόλησης των νέων,μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης για τους συνταξιούχους. Το 2020 θα εφαρμοστούν οι μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ και στον φόρο εισοδήματος.
Επίσης ανέφερε ότι δεν θα υπάρχει επιτήρηση μετά το 2018. Ως προς τα εργασιακά, ο κ.Τσακαλώτος διευκρίνισε ότι η συμφωνία δεν περιλαμβάνει ομαδικές απολύσεις και λοκ άουτ, ενώ επανέρχονται οι συλλογικές διαπραγματεύσεις το 2018. Ο κ.Τσακαλώτος μίλησε τέλος για επαναφορά της επεκτασιμότητας και της αρχής της εύνοιας.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive