Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΤΟΝ «ΠΑΠΠΑ» ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ Λέξη δεν έχει πει ακόμα για τους «ποιοτικούς» συνεργάτες του, που συνάντησε στην Βενεζουέλα και στην εξωτική Καραϊβική.

ΥΠΟΘΕΣΗ-
800 Κιλών “COCAINA
Το Τζετ που μετέφερε στην Αμερική το φορτίο των 800 Κιλών Κοκαΐνης, είναι το ίδιοΤζετ που χρησιμοποίησε ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ με την παρέα του για να μεταβεί στην Καραϊβική για
Dolce Vita - Φασόλια.
Υπόθεση 800 Κιλά Κοκαΐνης, το ιδιωτικό Τζετ που έπιασαν οι Αμερικανικές Αρχές της καταπολέμησης της Διεθνούς Τρομοκρατίας και κατά των Ναρκωτικών, και μαζί συνέλαβαν τους ανθρώπους του Καρτέλ, συγγενείς του Πρωθυπουργού της Βενεζουέλας ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΔΟΥΡΟ...
ανθρώπους των συνεργατών που συνάντησε στην Βενεζουέλα ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, και ιδιοκτήτες του Τζετ που χρησιμοποίησε τόσο ο ίδιος, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ όσο και οι ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ που συνέλαβαν οι Αμερικανικές Διωκτικές Αρχές.
Μέρος Δ’ και η συνέχεια μεγάλη…!!!

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ και η παρέα του, και δεν θα αναφερθώ για τον ιδιοκτήτη του αεροσκάφους με τα 800 Κιλά Κοκαΐνη που έπιασαν οι Αμερικανικές Διωκτικές Αρχές, διότι αυτό είναι επιβεβαιωμένο με τον πλέον επίσημο τρόπο, και δεν είναι άλλος από τα έγγραφα της DEA, «Το αεροσκάφος που χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά των 800 Κιλών φορτίου Κοκαίνης ήταν ένα Cessna Citation 500 που ανήκε στους Λιβάνο-Βενεζουέλους επιχειρηματίες Majed και Khaled Khalil Majzoun, οι οποίοι συνδέονται με παλιά σχέδια της κυβέρνησης Ούγκο Τσάβες και συνεργάτες με τον υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Κυβέρνησης της Βενεζουέλας και πολιτικό τον Diosdado Cabello».
ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, που κάνει παρέα ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ και δεν είναι μόνο οι άνθρωποι των Καρτέλ, διότι περί αυτού πρόκειται για τους άλλους από την Βενεζουέλα.
Είναι και αυτοί, οι αναγκαίοι, που γνωρίζουν πώς να «ξεπλένουν» το χρήμα, να αποφεύγουν την ΕΦΟΡΙΑ, αυτήν που πληρώνεις με αίμα ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ, για να κάνουν Dolce Vita άλλοι, και στο τέλος να σου λένε ότι ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, και να τους ανέχεσαι. Τελικά πρέπει να είσαι πολύ μαζόχας, και άρρωστος ρε ΕΛΛΗΝΑ.
Διότι, κατά την λαϊκή ρήση, «Ξέρεις να κλέψεις; Ξέρω… ξέρεις να κρυφτείς; Οχι!.. ε μην κλέβεις το γ@μημενο!!!»
Στην προκειμένη περίπτωση, ο συνεργάτης του ΜΑΞΙΜΟΥ του Αλέξη Τσίπρα και του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ ο Κύπριος Δικηγόρος ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ με τις εταιρείες «πλυντήρια» στον ΠΑΝΑΜΑ, που παρέα όλοι μαζί πήγαν για Dolce Vita, Φασόλια «business»  στην μακρινή Βενεζουέλα και στα εξωτικά νησιά της Καραϊβικής με το ιδιωτικό αεροσκάφος που πιάστηκε με τα 800 Κιλά φορτίου Κοκαΐνης, «συνελήφθην» και αυτός με πλήθος εταιρείες «πλυντήρια» στον Παναμά. (Για αυτό η συνέχεια μεγάλη…ΥΠΟΣΧΕΣΗ)
ΜΟΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Όλοι ξέρουμε, ότι η χλιδή της «Dolce Vita» έχει απ’ όλα… ειδικά στην μακρινή Καραϊβική, γνωστή για τις εξωτικές «ομορφιές» της, μεταξύ αυτών, απλά δεν θέλουν να τα γνωρίζουμε, και για αυτό μας παίζουν τον «παππά» ο κάθε ΠΑΠΠΑΣ.
Και κάτι από τα δικά μας χοντρέ…
ΕΛΛΗΝΕΣ - Θα γελούσε κάθε πικραμένος, αν μιλούσαν ενόρκως οι υπεύθυνοι για την φύλαξη τους Αστυνομικοί, ειδικά οι αστυνομικοί  που στέκονται έξω από τις πόρτες στις σουίτες ξενοδοχείων… en français, à trois… «ανεβασμένο» σε βρίσκω χοντρέ, και εδώ πρέπει να παραδεχθώ ότι ξεπέρασες τις προσδοκίες μπαγάσα, παρότι η la blonde jeune femme, elle te taille une pipe, λέει ότι θέλεις αυστηρή δίαιτα και ότι πάσχεις από πλατυποδία... και όπως έχω μάθει, παρότι τις “pipes” σε ευχαριστεί για την “πάσα” που της έκανες, και την θέση που έλαβε, μαζί σε ευχαριστεί και το παλικάρι!!!
Συνέχισε τις μαλακίες χοντρέ, και θα διαβάσεις και τα υπόλοιπα.
(ΑΥΤΟ ΤΟ «ΚΤΥΠΗΜΑ» ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ “PAY BACK” ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΧΟΝΤΡΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ της δημοσιογραφίας του κάθε Φιλιππάκη όπως «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ «HELLASFORCE»
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕ, ΠΑΡΟΤΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ» EXEI ΒΑΣΗ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ…  HELLASFORCE.COM /CLUMERBACK HOLDINGS LIMITED CLUMERBACK HOLDINGS LIMITED. P.O. BOX 438 - 3 SUITE 1ST FLOOR LA CIOTAT BUILDING MAHE- MONT FLEURI PCode00000 Seychelles TEL: +248.4225307....πατριωτικά… https://who.is/whois/hellasforce.com 
Πίσω στους «ποιοτικούς» συνεργάτες του ΜΑΞΙΜΟΥ του Αλέξη Τσίπρα, και του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ, με τα «πλυντήρια» εταιρίες στον ΠΑΝΑΜΑ που δεν είναι μία, ούτε δύο. Ένα τσουβάλι είναι οι εταιρείες «πλυντήρια» στον ΠΑΝΑΜΑ του κύπριου δικηγόρου ΑΡΤΕΜΗ ΑΡΤΕΜΙΟΥ, εταιρείας που παρέχουν κάλυψη σε όσους ψάχνουν  «φορολογικούς παραδείσους», την αποφυγή φόρων, και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, με ότι αυτό συμπεριλαμβάνει από δράσεις γνωστές, μεταξύ αυτών και η χρηματοδότηση της Τρομοκρατίας !!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ  ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΘΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ - ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.
Ειδικότερα, κατά τις πληροφορίες, έχουν καταφύγει από δαύτους στο εξωτικό νησί Μαργαρίτα της Καραϊβικής που επισκέφθηκε ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ με το ιδιωτικό αεροσκάφος που χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά των 800kg φορτίου Κοκαΐνης, περισσότεροί από τριακόσιοι,
που δεν ήταν άλλο από το                     
 Cessna Citation 500 που ανήκε στους Λιβάνο-Βενεζουέλους επιχειρηματίες Majed και Khaled Khalil Majzoun.
ΕΔΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ.
Ακολουθεί ένα ΔΕΙΓΜΑ των εταιρειών κύπριου Δικηγόρου ΑΡΤΕΜΙΟΥ στον ΠΑΝΑΜΑ!!!
  
«ΚΡΙΜΑΣ» ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ… ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ  ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ
Αναφέρομε στο M/Y “The Kingdom” το Super Yacht των συνεργατών από την Βενεζουέλα, νηολογημένο στις Μπαχάμες με αριθμό νηολογίου Y0016 και με σημαία Nassau που ανήκει Φρανσίσκο Φλόρες Suarez, (είναι ένας από τους συλληφθέντες ανθρώπους του Καρτελ, μέλος της Οικογενείας του ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΔΟΥΡΟ, και συνεργάτης αυτών που συνάντησες στην Βενεζουέλα ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ…).  “Το Βασίλειο” ένα 40μετρο σκάφος του ναυπηγείου Sanlorenzo το οποίο διαθέτει και ελικοδρόμιο, έχει αξία περίπου 30 εκατομμυρίων αμερικανικών δολαρίων…
Κατασχέθηκε διότι βρέθηκαν σε αυτό 53 κιλά υδροχλωρικής κοκαΐνης (99%) και 10 κιλά ηρωίνης υψηλής καθαρότητας, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, ενώ το σκάφος βρισκόταν στην μαρίνα La Romana της Καραϊβικής, συγκεκριμένα στην Δομινικανή Δημοκρατία, μετά την σύλληψη του ιδιοκτήτη του Φρανσίσκο Φλόρες Suarez, έναν από τους πρωταγωνιστές στην Υπόθεση των 800 κιλών Κοκαΐνης. Σε έρευνα που ακολούθησε σε τουριστικό κατάλυμα υψηλών προδιαγραφών το Casa de Campo, στην La Romana στην Καραϊβική,  βρέθηκαν επιπλέον 80 κιλά υδροχλωρικής κοκαΐνης (99%). Έγιναν πολλές συλλήψεις και κατασχέθηκαν όλα τα κινητά και ακίνητα σχετικά με την υπόθεση.
Βλέπεις εδώ δεν ήταν ίδια περίπτωση όπως το ιδιωτικό Τζετ των συνεργατών που πρόλαβες και χρησιμοποίησες για Dolce Vita στην Καραϊβική, ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ με την παρέα σου, διότι σας πρόλαβαν οι Αμερικανοί  υπεύθυνοι για την  καταπολέμηση της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
Εάν οι Εισαγγελείς τις χώρας μας δεν είχαν κάνει το Λειτούργημα και την Συνταγματική τους Υποχρέωση «Μπίζνα» και αυτοί, όπως οι πολιτικοί τύπου ΠΑΠΠΑ με τις μπίζνες για «φασόλια» στην Βενεζουέλα, η χώρα δεν θα είχε αυτά τα χάλια που έχει σήμερα.
Ποιος είναι ο μεγαλοεπιχειρηματίας της Βενεζουέλας KHALED KHALIL MAJZOUB που συνάντησε υπο άκρα μυστικότητα ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ στην Βενεζουέλα για να του πουλήσει φασόλια, και το αεροσκάφος του πιάστηκε με 800 Κιλά Κοκαΐνης από την αμερικανική DEA στο αεροδρόμιο της Ταϊτής;
Ο KHALED KHALIL MAJZOUB, ο οποίος γεννήθηκε ως GALED KHALIL MASSUB και αυτό εικάζεται ότι έγινε στις 26 Αυγούστου 1965… Φέρει την Αστυνομική Ταυτότητα Βενεζουέλας με αριθμό #6290182# πολλές φορές δηλωμένη εσφαλμένα και ως #6290185# σε συμβόλαια εταιρειών του ΠΑΝΑΜΑ… γεγονός που έγινε η αιτία να χάσει μεγάλα συμβόλαια στο παρελθόν. Ειδικότερα με μεγάλη εταιρεία Βόρειας Αμερικής που ακύρωσε την συνεργασία μαζί του, διότι δεν ήθελαν να έχουν καμία σχέση με αυτόν, μετά από την αποκάλυψη αυτή, δηλαδή ότι έκανε χρήση εξεπίτηδες άλλων στοιχείων ταυτότητας σε επαγγελματικές συναλλαγές για να προκαλεί σύγχυση.
Ο συγκεκριμένος μεγαλοεπιχειρηματίας της Βενεζουέλας KHALED KHALIL MAJZOUB, που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει κανείς που έχει γεννηθεί και πότε!!! Εάν δηλαδή έχει γεννηθεί στο ΛΙΒΑΝΟ ή στην Βενεζουέλα ούτε μετα αβεβαιότητος μπορεί να γνωρίζει κανείς την ακριβή ημερομηνία γέννησης του, και αυτό διότι το Πιστοποιητικό Γέννησης του έχει κατατεθεί 5 χρόνια μετά την υποτιθέμενη ημερομηνία γέννησης του, το 1970 λίγο πριν την ημερομηνία γέννησης του νεότερου αδελφού του ο οποίος ονομάζεται σήμερα ως Majed Khalil Majzoub.
Ο MAJED KHALIL MAJZOUB γεννήθηκε και αυτός με άλλο όνομα, ως Massed Khalil Massub, στις 23 Απριλίου 1970, παρότι στο Πιστοποιητικό Γέννησης του έχει γραφτεί ως ημερομηνία γέννησής του 23 Ιανουαρίου 1970  και είναι κάτοχος αστυνομικής ταυτότητας Βενεζουέλας με αριθμό  #13526338#
Η Οικογένεια τους είναι από τον ΛΙΒΑΝΟ, και θεωρούνται άτομα της «Νέας Μπολιβαριανής Ελιτ» της Βενεζουέλας.
Τα αδέλφια KHALED KHALIL MAJZOUB και MAJED KHALIL MAJZOUB δραστηριοποιούνται με ότι έχει σχέση γύρω από επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους στην Βενεζουέλα και Κούβα.
Και οι δύο τους τυγχάνουνε την εύνοια και τη στήριξη μαζί και προστασία των Πολιτικών και Στρατιωτικών της Βενεζουέλας, πιστών στο δόγμα Chavez, και δεν είναι τυχαίο το γιατί.
Οι αδελφοί Khalil MAJZOUB, όπως ο συνέταιρος του ο Ricardo Fernandez Barrueco, προέκυψαν από την αφάνεια, και το πουθενά κατά τα πρώτα χρόνια της κυβέρνησης Τσάβες, ο οποίος έχει επιλεκτικά ευνοήσει ορισμένες επιχειρήσεις με μεγάλα συμβόλαια, στην εύκολη πρόσβαση σε τραπεζικά δάνεια (οι ομοιότητες με την χώρα μας σε πολλά είναι πολλές, κάτι σαν από την δική μας περίπτωση με τα θαλασσοδάνεια των Τραπεζών των Μαφιόζων σε Μαφιόζους που πληρώνουν οι Ελληνες με αίμα σήμερα, και έχουμε φτάσει πολύ κοντά να γίνουμε Βενεζουέλα και εμείς… και των μπροστινών αχυράνθρωπων που αναδύθηκαν από το πουθενά ως πολυεκατομμυριούχοι, παρότι υπάλληλοι ) και σε προτιμησιακό καθεστώς με την παροχή Εθνικών Πιστοποιητικών Εισαγωγής άνευ δασμών. Αυτές οι προτιμώμενες εταιρείες των Α/φων Khalil MAJZOUB βοηθιούνται στη διάθεση των προϊόντων τους στην τοπική αγορά της Βενεζουέλας που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση μέσω κοινωνικών προγραμμάτων, και μέσω εταιριών όπως η CASA, το Πρόγραμμα Αγροτικής Υπηρεσίας, και PROAL, το Στρατηγικό Πρόγραμμα Τροφίμων, (ΣΗΜ. και τα δύο Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, γνωστά και ως Εθνικά ιδρύματα πρόνοιας της Βενεζουέλας έχουν εξαγοραστεί από τους Α/φούς Khalil MAJZOUB). Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας τους έχει, επίσης παράσχει τη βοήθεια, και συγκαλύπτοντας «συνωμότησε» με ορισμένες από τις προτιμώμενες εταιρείες Α/φων Khalil MAJZOUB, σε σκάνδαλα φοροδιαφυγής με αποτέλεσμα να αποφύγουν την καταβολή εκατομμυρίων δολαρίων φόρων, παρά τις πολλές προσοδοφόρες επιχειρήσεις τους, καθώς και σε άλλα εγκλήματα τους.
ΕΔΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ - ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.         
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΥΣΤΙΚΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ.
ΥΠΟΘΕΣΗ 800 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
η οποία μερίμνησε να συλληφθούν οι συγγενείς του ΜΑΔΟΥΡΟ και να φυλακιστούν στην Αμερική μαζί με τους συνεργούς τους μετά από την εκδίκαση της Υπόθεσης από το Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νότιας Περιφέρειας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης τον Νοε. 2016
Την ΥΠΟΘΕΣΗ χειρίστηκε το Γραφείο καταπολέμησης της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ  υπό τον βοηθό Γενικό Εισαγγελέα  κύριο Emil J. Bove III. και τον Εισαγγελέα Brendan F. Quigley. Σε αυτήν την υπόθεση, για την μεταφορά φορτίου 800 ΚΙΛΩΝ ΚΟΚΑΪΝΗΣ με προορισμό την Αμερική, εμπλεκόμενοι ήταν και τα αδέλφια Khalil MAJZOUB, καθότι πέρα από την σχέση τους με τους συλληφθέντες διέθεσαν και το ιδιωτικό αεροσκάφος τους για την μεταφορά της ΚΟΚΑΙΝΗΣ, και δεν ήταν η μοναδική φορά κατά τις Αμερικανικές Διωκτικές Αρχές, παρότι έχουν πει ότι το αεροσκάφος τους ανήκει σε άλλους, το είχαν μεταβιβάσει. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ μόνο που ήταν και αυτή θυγατρική εταιρεία, άλλης, δικής τους όμως, διότι περί αυτού πρόκειται. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΖΕΤ  ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, την ημέρα που πιάστηκε με τα 800 Κιλά Κοκαΐνης ανήκε στην εταιρεία SABENPE C.A. θυγατρική της Eveba Group που ανήκει στα αδέλφια Khalil MAJZOUB
Πρόκειται για το ίδιο αεροσκάφος που παρέα όλοι με τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ ταξίδεψαν στο νησί της Καραϊβικής ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ και διέμειναν στο ξενοδοχείο των Α/φων Khalil MAJZOUB                            το «IKIN Margarita Hotel & Spa» γνωστό για την παροχή πολλών υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες μεταξύ αυτών μασαζ και SPA.
ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ - ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΕΔΩ διέμειναν ο κύριος Νίκος Παππάς, μαζί με τον Κύπριο Δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου και την παρέα τους τον Αύγουστο του 2013 στο Νησί Μαργαρίτα της Βενεζουέλας στην Καραϊβική, στο ξενοδοχείο
«IKIN Margarita Hotel & Spa» των Α/φων Khalil MAJZOUB. Αφίχθηκαν εκεί ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ με την παρέα του μετά από πτήση με το ιδιωτικό αεροσκάφος των Α/φων Khalil MAJZOUB η οποία αναχώρησε από το αεροδρόμιο Generalissimo Francisco de Miranda Air Base του Καράκας στην Βενεζουέλα υπό άκρα μυστικότητα. Το αεροδρόμιο είναι στρατιωτική βάση και μόνο κυβερνητικά αεροσκάφη και ασθενοφόρα πέρα από στρατιωτικά επιτρέπει η Κυβέρνηση του ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΔΟΥΡΟ στην χρήση του, και κάποιον ειδικών περιπτώσεων όπως αυτής του αεροσκάφους των Α/φων Khalil MAJZOUB που πιάστηκε με τα 800 Κιλά Κοκαΐνης.   
[Εξειδικευμένες Πληροφορίες του Αεροδρομίου για αυτούς που καταλαβαίνουν (πλην Καμμένου αυτό είναι Γκαβό αποδεδειγμένα) Venezuela ICAO ID SVFM Time UTC-4 Latitude 10.485033 10° 29' 06.12" N Longitude 66.843517 066° 50' 36.66" W Elevation 2739 feet/835 meters T.  Military Magnetic Variation 011° W (01/06) Operating Agency VENEZUELA MILITARY Authority City Caracas / RSTD        Afld PPR. Civ acft not authorized. Ops Rwy 29 rstd.]                          
Το αεροσκάφος  Α/φων Khalil MAJZOUB που χρησιμοποίησε ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ η παρέα του, δεν χρησιμοποίησε το διεθνές αεροδρόμιο «Maiquetia Simon Bolivar», παρότι το ΝΕΟ ΡΑΝΤΑΡ του αεροδρομίου, τα Συστήματα Επικοινωνιών και  Πλοήγησης του είναι όλα αγορασμένα-προμηθευόμενά στο δημόσιο της Βενεζουέλας από εταιρεία των Α/φων Khalil MAJZOUB, διότι, ήθελαν να εξασφαλίσουν την απόλυτη μυστικότητα αναχώρησης και άφιξης τους, για πολλούς λόγους, πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν επρόκειτο για να γίνουν συζητήσεις για την πώληση «ΦΑΣΟΛΙΩΝ».
Τα αδέλφια Khalil MAJZOUB κάνουν και εμπόριο ΟΠΛΩΝ και γενικά προμηθεύουν στρατιωτικού ενδιαφέροντος εξοπλισμούς τον Στρατό, το Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία της Βενεζουέλας.
Κατά τις φήμες, αλλά και ειδήσεις στην Βενεζουέλα, τα αδέλφια Khalil MAJZOUB ελέγχουν και την μαύρη αγορά συναλλάγματος, την διακίνηση Ναρκωτικών, Λαθρεμπόριο καυσίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, όλα σε συνεργασία και υπό την προστασία των πολιτικών και Στρατιωτικών, ηγετών της χώρας, εξού και η προνομιακή χρήση της Στρατιωτική Βάσης απ’ όπου αναχώρησε ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ με την παρέα του με το ιδιωτικό αεροσκάφος των Α/φων Khalil MAJZOUB για το νησί ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ στην Καραϊβική.  
Ο μεγάλος αδελφός KHALED KHALIL MAJZOUB Khaled είναι φημισμένος ριζοσπαστικός ισλαμιστής, φονταμενταλιστής, και ο διευθυντής επικοινωνίας του ΤΕΜΕΝΟΥ «Σεΐχης Ιμπραήμ Μπίν Αμπτουλαζιζ» στο Καράκας.
Κατά τους Αμερικανούς και Ισραηλίτες, είναι και ύποπτος ως χρηματοδότης της Hezbollah, πυρήνων τρομοκρατίας στην Αμερική.
ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ  και το σίγουρο είναι ότι δεν ήταν για «ΦΑΣΟΛΙΑ»
Το ιδιωτικό τζετ του μεγαλοεπιχειρηματία της Βενεζουέλας «ΜΑΧΕΝΤ ΧΑΛΙΛ» με το οποίο ταξίδεψε ο Υπουργός Νίκος Παππάς, μαζί με τον Κύπριο Δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου τον Αύγουστο του 2013 στο Νησί Μαργαρίτα της Βενεζουέλας στην Καραϊβική πιάστηκε με σχεδόν 1 τόνο φορτίο ΚΟΚΑΪΝΗΣ από τους Αμερικανούς της DEA στην Ταϊτή. Πρόκειται για την ίδια DEA γνωστή από την υπόθεση του πλοίου «Noor 1» και της επιχείρησης σύλληψης των ανθρώπων του Καρτέλ Ναρκωτικών στην χώρα μας.
Συγκεκριμένα το αεροσκάφος κατασκευής Cessna τύπου 500 Citation I.  με διακριτικά YV 2030 ανήκει στην εταιρεία SABENPE C.A. η οποία είναι θυγατρική της EVEBA.
Ολες οι εταιρείες είναι ιδιοκτησία του μεγαλοεπιχειρηματία της Βενεζουέλας KHALED KHALIL MAJZOUB, ο οποίος γεννήθηκε ως GALED KHALIL MASSUB στις 26 Αυγούστου 1965, και φέρει την Αστυνομική Ταυτότητα Βενεζουέλας με αριθμό #6290182#, πολλές φορές δηλωμένη εσφαλμένα και ως #6290185# σε συμβόλαια εταιρειών του ΠΑΝΑΜΑ…, εταιρίες για τις οποίες γνωρίζουν δικηγόροι όπως ο κύπριος Αρτέμης Αρτεμίου.
(Πρόκειται για σύνηθες φαινόμενο απατεώνων, για να καλύπτουν τα ίχνη τους δυσκολεύοντας τις τυχόν…εισαγγελικές έρευνες, τα έχουμε συναντήσει και στην χώρα μας αυτά τα περιστατικά σε συμβόλαια της Συμβολαιογράφου ΠΕΛΕΚΗ για εταιρείες και φυσικά πρόσωπα που απαρτίζουν ως γνωστό Δίκτυο Εγκληματικής Οργάνωσης https://www.scribd.com/document/343429149 με δράση στην χώρα.)
Με το ίδιο αεροσκάφος ιδιοκτησίας του μεγαλοεπιχειρηματία της Βενεζουέλας KHALED KHALIL MAJZOUB που ταξίδεψαν παρέα όλοι με τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ, έγινε και η μεταφορά φορτίου Κοκαΐνης 800 κιλών, από συγγενικά πρόσωπα του ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΔΟΥΡΟ Πρωθυπουργού της Βενεζουέλας με προορισμό την Αμερικανική αγορά. 
Το αεροσκάφος είναι αυτό εδώ παρακάτω, φωτογραφισμένο στο αεροδρόμιο Port-au-Prince της Ταϊτής, μετά την πραγματοποίηση της επιτυχημένης επιχείρησης σύλληψης των επιβαινόντων του αεροσκάφους και ακόμα 2 συνεργατών τους. 
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ
"narco nephews"
Από αυτό, το ίδιο αεροσκάφος που έχει πιαστεί με τα 800 Κιλά Κοκαΐνης έχει «τραβηχτεί» και η φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει ευρέως, από το ταξίδι του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ στο νησί ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ στην ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ, στην οποία ξεκάθαρα δείχνει τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ και τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου κατά την διάρκεια της μυστικής πτήσης τους, που έχει κάνει το διεφθαρμένο σύστημα να τρέμει, και οι λόγοι πολλοί.
Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ πραγματοποίησε το ταξίδι στην Βενεζουέλα για να συναντήσει άτομα που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ, και για αυτό έκανε ένα τόσο μακρινό υπερατλαντικό ταξίδι, και δεν ήταν για φασόλια…!!!
Ο λόγος για τον οποίο ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ, (παρά μόνο σε χώρες που τους προστατεύουν, το ίδιο ισχύει μέχρι και σήμερα), τα άτομα που συνάντησε ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ στην μακρινή Βενεζουέλα και στο νησί Μαργαρίτα στην Καραϊβική, συνάντησε και συνομίλησε ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, είναι διότι, βρίσκονται στο «στόχαστρο» και σε αναζήτηση από τις Αμερικανικές Διωκτικές Αρχές, καθώς και του Ισραήλ, οι Αρχές για την καταπολέμηση των Ναρκωτικών, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κυρίως της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας!!!
(ΣΗΜ.: το νησί Μαργαρίτα είναι μέρος της Nueva Esparta επαρχία της Βενεζουέλας και σε αυτό δραστηριοποιείται ο μεγαλοεπιχειρηματία της Βενεζουέλας KHALED KHALIL MAJZOUB στο τομέα του τουρισμού με ιδιόκτητα ξενοδοχεία, σε ένα από αυτά κατέλυσε ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ με την παρέα του, συγκεκριμένα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο IKIN MARGARITA με υψηλές προδιαγραφές ειδικά γνωστό για τα SPA που διαθέτει, με πολλές «υπηρεσίες» δίχως όρια).
Οι πληροφορίες τους θέλουν να έχουν συνομιλήσει για χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ με ανταλλάγματα «ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ» για επενδύσεις στην χώρα μας.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ εις γνώση τους ότι τα χρήματα αυτών που συνάντησαν είχαν αμφιλεγόμενες πηγές, πάντα κατά τις Αμερικανικές Διωκτικές Αρχές ότι επρόκειτο για άτομα με σχέσεις στα ΚΑΡΤΕΛ Ναρκωτικών, στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, και  στη χρηματοδότηση της Τρομοκρατίας!!!
ΕΔΩ η αναμνηστική φωτογραφία των ανιψιών του ΜΑΔΟΥΡΟ, Πρωθυπουργού της Βενεζουέλας με το αεροπλάνο του μεγαλοεπιχειρηματία της Βενεζουέλας KHALED KHALIL MAJZOUB που συνάντησε ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, κατά την σύλληψη τους, μετά από το προηγηθέν  ταξίδι του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ στην Βενεζουέλα, και την επίσκεψη στο εξωτικό νησί ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ της Καραϊβικής ιδιοκτησίας του KHALED KHALIL MAJZOUB
Το ιδιωτικό τζετ του μεγαλοεπιχειρηματία της Βενεζουέλας ΜΑΧΕΝΤ ΧΑΛΙΛ με το οποίο ταξίδεψε ο Υπουργός Νίκος Παππάς, μαζί με τον Κύπριο Δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου τον Αύγουστο του 2013 στο Νησί Μαργαρίτα της Βενεζουέλας που βρίσκετε στην Καραϊβική πιάστηκε με σχεδόν 1 τόνο φορτίο ΚΟΚΑΪΝΗΣ από τους Αμερικανούς της DEA, πρόκειται για την ίδια DEA γνωστή από την υπόθεση του πλοίου «Noor 1».
Στο αεροσκάφος Cessna τύπου 500 Citation-I με διακριτικά YV 2030 επέβαιναν 2 συγγενικά πρόσωπα του ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΔΟΥΡΟΥ Πρωθυπουργού της Βενεζουέλας τα οποία συνελήφθησαν μετά από μυστική επιχείρηση των Αμερικανών στην Ταϊτή τον Νοέμβριο του 2015 σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική της Ταϊτής.
Οι συγγενείς του ΜΑΔΟΥΡΟΥ πρωθυπουργού της Βενεζουέλας που συνέλαβαν οι Αμερικανοί της Αρχής Καταπολέμησης των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ είναι οι ΦΡΑΝΚΟΥΙ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΦΛΟΡΕΣ και ο ΕΦΑΙΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΚΑΜΠΟ ΦΡΟΛΕΣ. Το αεροσκάφος χρησιμοποίησε το ίδιο αεροδρόμιο που χρησιμοποίησε και ο κύριος Νίκος Παππάς για να πραγματοποιήσει την μυστική του εξόρμηση στην Καραιβική παρέα με τους συνεργάτες τους. 
Ο κύριος Νίκος Παππάς, ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, στενός φίλος και συνεργάτης του κυρίου Αλέξη Τσίπρα Πρωθυπουργού της χώρας μας, γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια το «Who is Who» του μεγαλοεπιχειρηματία της Βενεζουέλας Μαχέντ Χαλίλ από την ΕΥΠ του Ρουμπάτη, καθότι ο τελευταίος είναι πλήρως ενημερωμένος σαν Διοικητής των Μυστικών υπηρεσιών της χώρας μας, παρότι ψεύτης, απατεώνας και προδότης για εμένα, αποδεδειγμένα.
Το αεροσκάφος Cessna τύπου 500 Citation-I με διακριτικά YV 2030 ανήκει στην εταιρεία ΣΑΜΠΕΝΕ ΑΕ θυγατρική της του EBEMPA που εξειδικεύεται στην αλιεία και εμπορίας ψαριού Τούνας του μεγαλοεπιχειρηματία της Βενεζουέλας ΜΑΧΕΝΤ ΧΑΛΙΛ με Λιβανικές ρίζες,  και είναι το ίδιο αεροσκάφος με το οποίο παρέα όλοι με τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ πήγαν στο νησί ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ της Καραϊβικής για δουλειές…
Το Εμπόριο της ΚΟΚΑΙΝΗΣ από την Βενεζουέλα, ως γνωστό, είναι διαδεδομένο μέσα από ισχυρά δίκτυα και από άτομα υπεράνω υποψίας και αυτό διότι ανέκαθεν η πηγή ελεγχόταν από άτομα της ίδιας της κυβέρνησης, μέχρι σήμερα.
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ συναντήθηκε ο κύριος ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, στενός φίλος και συνεργάτης του κυρίου Αλέξη Τσίπρα Πρωθυπουργού της χώρας μας
ΕΔΩ ΕΝΑ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Αυτοί στον κόκκινο κύκλο είναι οι συλληφθέντες συγγενείς του ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΔΟΥΡΟ Πρωθυπουργού της Βενεζουέλας, και συνεργάτες των Α/φων Khalil MAJZOUB που συνάντησε ο κύριος ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, που πιάστηκαν με το ιδιωτικό αεροσκάφος τους με τα 800 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΙΝΗΣ, που έκανε χρήση ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ και η παρέα του για να πάνε στην Καραϊβική.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive