Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Νέες αποκαλύψεις για τους αδίστακτους επαγγελματίες φονιάδες - ληστές στο Παλαιό Φάληρο. Οι δράστες είχαν αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Νέες αποκαλύψεις για τους αδίστακτους ληστές στο Παλαιό Φάληρο
Σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, δύο ανθρώπους είχε σκοτώσει ο κακοποιός από τη Μολδαβία που βρήκε το θάνατο στην προσπάθειά του να διαφύγει, πέφτοντας από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου. Μπαράζ αποκαλύψεων βλέπουν το φως της δημοσιότητας..
αναφορικά με τους δράστες της κινηματογραφικής ληστείας και καταδίωξης στο Παλαιό Φάληρο, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για αδίστακτους εγκληματίες.Πρόκειται για σκληρό κακοποιό ο οποίος το 2007 είχε σκοτώσει τον ιδιοκτήτη ενός κοσμηματοπωλείου στον Πειραιά, ενώ δεν δίστασε να πυροβολήσει εν ψυχρώ και να αφήσει νεκρό στο οδόστρωμα έναν ανυποψίαστο διερχόμενο ο οποίος πήγε να βοηθήσει τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.
ASTYNOMIA 3


Επίσης, ο Ρώσος που είναι ένας από τους συλληφθέντες ληστές του διαμερίσματος στο Φάληρο είχε εισβάλει το 2011 σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Κερατσίνι και συνελήφθη λίγο αργότερα σε επιχείρηση της ΕΚΑΜ στην Αμφιάλη.
Μάλιστα, ο Ρώσος στο φάκελό του έχει και ένα άλλο περιστατικό καταγεγραμμένο που δείχνει πόσο αδίστακτος είναι αφού είχε πυροβολήσει σε υποκατάστημα τράπεζας και τα θραύσματα τραυμάτισαν τον υπάλληλο και ένα παιδάκι μόλις 12 ετών.
Τέλος σε ότι αφορά τον Αρμένιο που ήταν ο τρίτος της συμμορίας έχει κάνει δεκάδες ληστείες και κλοπές σε καταστήματα και σπίτια.
ASTYNOMIA 1

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

«Μένω στην ίδια πολυκατοικία. Ο ένας από τους ληστές έπεσε στο μπαλκόνι μου. Μπήκαν στο διαμέρισμα του 8ου ορόφου. Τους φίμωσαν και τους έκλεψαν», ανέφερε γυναίκα που μένει στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας,
«Είδα τα φυτά μας σπασμένα και κατάλαβα ότι κάποιος είναι μέσα», είπε και εξήγησε πως ο γιος του ζευγαριού είδε τους ληστές από κάμερα που είχε εγκαταστήσει στο σπίτι.
Όπως λέει η ίδια, η πόρτα του σπιτιού δεν ήταν κλειδωμένη και το ζευγάρι είδε τους ληστές ξαφνικά μπροστά του, ενώ μέσα στο διαμέρισμα εκείνη την ώρα βρισκόταν και η οικιακή βοηθός.
Οι δράστες φορούσαν κουκούλες, λέει η γυναίκα, ενώ όταν έφτασε η αστυνομία, κατέβηκαν στον έβδομο όροφο.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του ANT1, o Πάνος Σόμπολος, οι δράστες είχαν αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου και είχαν τα έγγραφα της αποφυλάκισής τους πάνω τους!
Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια:

  1. τα λεμε και τα λεμε και γινομαστε κουραστικοι αλλα συνεχεια ακουμε ειδησεις με αλλοδαπους που εγκληματουν οι οποιοι ειχαν αποφυλακιστει,ηταν σεσημασμενοι κλπ... και αντι να απελαθουν τους αφησαν να παραμεινουν στην χωρα και να τριγυρνουν ελευθεροι στην πατριδα μας και να συνεχιζουν να εγκληματουν
    αν δεν κανω λαθος προκειται για τον νομο καστανιδη και ο πατριωταρας σαμαρας δεν τον αλλαξε οταν ανελαβε την εξουσια(σιγα μην τον αλλαζε και η αριστερα του λαθροσυριζα που με την διαταξη παρασκευοπουλου τα πραγματα χειροτερευσαν ακομα περισσοτερο http://www.protothema.gr/greece/article/501561/apofulakismenoi-me-to-nomo-suriza-oi-foniades-tis-udras/ ),εχω απογοητευτει πληρως ,ζουμε τραγικες στιγμες με τιποτενιους που μας κυβερνανε
    δεν δισταζουν ακομα και μπροστα σε αλλοδαπα εγκληματικα στοιχεια να κανουν οτι μπορουν προκειμενου να νομιμοποιησουν τον εποικισμο της χωρας αντι να τους απελασουν για οποιοδηποτε παραπτωμα απο το πιο μικρο μεχρι το πιο μεγαλο(πταισμα,πλημμελημα,κακουργημα κλπ...)μετα την συλληψη-αποφυλακιση τους

    αλλωστε το ομολογουν οι ιδιοι ανοιχτα με την ανακοινωση που εβγαλαν:''...φθάνει κάποτε η ώρα της απόλυσης και ότι μια επιμήκυνση του χρόνου κράτησης συνήθως δεν μειώνει τα ποσοστά υποτροπής στο έγκλημα. Ίσα ίσα καθιστά την κοινωνική επανένταξη δυσκολότερη και επομένως τη δευτερογενή εγκληματικότητα πιθανότερη" ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πόσοι πρέπει να σκοτωθούν,για να καταλάβουμε οτί πρέπει να συλληφθεί ο παρασκευοπουλος,και να παυθεί απο τα καθηκοντά του;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive