Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος άρχισε ! Και πιάστηκε από κάτω για να επαληθευτεί ο Πατροκοσμάς ! Εμείς δεν θα πάθουμε τίποτα, μονάχα γρατζουνιές, ενώ οι γείτονες θα καταστραφούν !


16-17-anoigma-2"Ο βομβαρδισμός της αεροπορικής βάσης στη Χομς από τις ΗΠΑ θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας" ανέφερε πηγή του Κρεμλίνου και πλέον τα σύννεφα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου μαζεύονται στο πλανήτη. 
Η Μόσχα θα αντιδράσει δυναμικά ! 
Δεν πρόκειται να επιτρέψει στις ΗΠΑ να ανατρέψουν τον Άσαντ...

Ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, Αντώνιος Κόμπος (1920-2005) είχε πει: «Όταν αρχίσει το κακό από τη Συρία, να αρχίσετε να προσεύχεστε… Εκεί, από τη Συρία, θα ξεκινήσει».
Μετά τη Συρία το κακό θα διοχετευτεί και στην περιοχή μας, η δε Ελλάδα και ο λαός της θα γνωρίσουν πολλά δεινά, βάσει των λεγομένων του Μητροπολίτη Αντωνίου. 

Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που έζησαν τα παραπάνω λεγόμενα του Μητροπολίτη Σιατίστης, λίγο προτού εκείνος κλείσει τα μάτια για πάντα, είναι συγκλονιστικές. Και κάνουν λόγο για μεγάλη αγωνία του Μητροπολίτη, τις στιγμές που επαναλάμβανε (αρκετές μάλιστα φορές) τα λόγια ετούτα..

Έλεγε ο μακαριστός Αντώνιος : "Προσευχή και μετάνοια, όχι μόνο τις δύσκολες εποχές, αλλά κάθε μέρα και στιγμή του επίγειου βίου μας".
Έλεγε ο Ιερομάρτυς και Ισαπόστολος Πατροκοσμάς : "Όταν ακούσετε ότι ο πόλεμος πιάστηκε από κάτω, τότε κοντά θα είναι". 
"Αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θα πάθετε· αν πιαστεί από πάνω, θα καταστραφείτε".
Οι προσευχές της Παναγίας μας έπιασαν τόπο ! Ο Χριστός μας λυπήθηκε, αν και είμαστε αμετανόητοι ! 
Δεν θα καταστραφούμε, θα πέσουμε στα μαλακά, ενώ οι γειτονικές μας χώρες θα γίνουν στάχτη ! 

Σε λίγες μέρες θα δούμε να πραγματοποιούνται τα λόγια του Αγίου Παϊσίου :
".... όταν θα δούμε την Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία, και η Τουρκία να παίρνει την πρεσβεία της από την Αθήνα, τότε θα πρέπει να πούμε : Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς..."
"Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, "θα πούμε το ψωμί ψωμάκι".
Για τους Τούρκους προφήτευσε : 
"Θα σβήσουν ως έθνος, και η έκταση ολόκληρης της Τουρκίας θα καταντήσει αχανής έρημος. Επτά ώρες θα περπατάς για να συναντήσεις εκεί άνθρωπο".
"Θα βγάλει η Κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί, όποιος πάρει μέρος σ' αυτόν τον πόλεμο, χάθηκε..." 

"Τότε, επειδή στην Ελλάδα ο κόσμος θα φοβηθεί, πολλοί θα στραφούν προς την Εκκλησία, προς το Θεό, και θα μετανοήσουν. Γι' αυτό, επειδή θα υπάρξει μετάνοια, δε θα πάθουμε κακό οι Έλληνες. Ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα, επειδή ο κόσμος θα στραφεί προς την Εκκλησία, προς το μοναχισμό και θα αρχίσουν να προσεύχονται. Και θα βαπτισθούν πολλοί Τούρκοι".

Ειλικρινής και έμπρακτη μετάνοια λοιπόν. Για όλα τα υπόλοιπα θα αναλάβει ο Κύριος !

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους αντίχριστους Συριζοναζί και τους χριστοκάπηλους ΝουΔούλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive