Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Νέα Τάξη ετοιμάζει την Κίνα. Τι εγκαινιάστηκε στο Πεκίνο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Νέα Τάξη ετοιμάζει την Κίνα
Η Κίνα δείχνει να αποτελεί την τελευταία ελπίδας της Νέας Τάξης για παγκόσμια κυριαρχία με «ειρηνικά μέσα», καθώς στις ΗΠΑ η ιδεολογικοπολιτική μάχη με την Εθνική Δεξιά της Παλαιάς Τάξης και του Ντόναλντ Τραμπ μαίνεται με απρόβλεπτα επακόλουθα.
Σύμφωνα μάλιστα με την προσέγγιση του περιοδικού Economist...
οι δύο χώρες επαναξιολογούν την θέση τους στον κόσμο, στρεφόμενες σε αντίθετες, μεταξύ τους, κατευθύνσεις: Η Αμερική μακριά από τις παγκόσμιες ευθύνες και η Κίνα κατευθείαν προς αυτές.
Με άλλα λόγια οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ξεφύγουν από την κηδεμονία της Νέας Τάξης, ενώ το Πεκίνο προορίζεται για να τις αντικαταστήσει στον ρόλο του παγκόσμιου «χωροφύλακα».
Σε αυτή την κατεύθυνσή, δεδομένου ότι τα επιτελεία των παγκοσμιοποιητών στοχεύουν στην αντικατάσταση των εθνικών κυβερνήσεων από μία παγκόσμια, σοβιετικής λογικής, κυβέρνηση, εγκαινιάστηκε από το Πανεπιστήμιο Διεθνών Σπουδών του Πεκίνου (BFSU) Τμήμα Παγκόσμιας Διακυβέρνησης με σκοπό, όπως αναφέρουν τα επίσημα μέσα ενημέρωσης της Κίνας, να εκπαιδευτούν εκεί επαγγελματίες, προκειμένου να γίνουν πολύγλωσσοι, ικανοί στην διαπολιτισμική επικοινωνία και να αποκτήσουν παγκόσμιο όραμα.
Οι Κινέζοι λοιπόν θέλουν να αναλάβουν τα παγκόσμια ηνία στην θέση των ΗΠΑ και σε αυτή την κατεύθυνση εκπαιδεύουν κόσμο, προκειμένου να αποτελέσει τον κορμό μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Ο Πρόεδρος του BFSU, Peng Long, ανέφερε πως το καινοτόμο εκπαιδευτικό μοντέλο του Ιδρύματός του θα «καλλιεργήσει» τα ταλέντα εκείνων που είναι ικανοί στο να μάθουν τουλάχιστον δύο επαγγελματικές γλώσσες των Ηνωμένων Εθνών και του Διεθνούς Δικαίου.
Ο Peng προσθέτει πως το BFSU θα παρέχει πνευματική στήριξη στην κινεζική συμμετοχή στις διεθνείς οργανώσεις και στις διεθνείς σχέσεις.
Οι απόφοιτοι του BFSU διορίζονται σε θέσεις-κλειδιά στο Γραφείο του Ο.Η.Ε. στην Γενεύη, στον Εκπαιδευτικό, Επιστημονικό και Πολιτιστικό Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών καθώς και στην Παναμερικανική Ένωση Υγείας.
Τώρα, με το τμήμα Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, η Κίνα θα ετοιμάζει διοικητές του πλανήτη, οι οποίοι θα δώσουν έπειτα την θέση τους στον παγκόσμιο ηγέτη της Νέας Τάξης.
Δεν είναι προφανώς τυχαίο που επιλέγεται μία κομμουνιστική χώρα για να εκπαιδεύσει, σύμφωνα με τα αριστερόστροφα πρότυπα, ανώτατους αξιωματούχους της διεθνούς κοινότητας.
Το παγκόσμιο κράτος που ονειρεύεται η Νέα Τάξη είναι μία ψυχρή δικτατορία κομμουνιστικής διάρθρωσης, όπου με την βοήθεια της τεχνολογίας οι πολίτες θα παρακολουθούνται διαρκώς, όντες πλήρως εξαρτημένοι για τα προς το ζην από το ένα κέντρο εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive