Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΠΕΡΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΡΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Είχαμε αναφέρει  ότι:  «Δικαιολογία του  Άλεξις για τη δολοφονία του Ελληνισμού θα είναι η «απομοίωση» του χρέους. Και ότι στην διαχρονική απάτη της οποίας θα επανέλθουμε. Έτσι παρατηρούμε ότι επίκεινται τα εξής επακόλουθα των «πατριωτικά» συμφωνηθέντων εν ονόματι του Ελληνικού λαού. Από όλους συνολικά (ότι και να λένε) τους μνημονιακούς κατοχικούς υπηρέτες... Τους  όχι γερμανοτσολιάδες κατά Χρυσοχοΐδη και Αδώνιδα τον «Ελληνιστή»: 
1.  Τα νέα επαχθέστατα εγκληματικά και εθνοκτόνα μέτρα, νέας μείωσης μισθών, κλοπής συντάξεων, νέας επαχθούς φορολογίας,  (μείωση αφορολόγητου κτλ) και του τερατώδους για πολλά χρόνια πρωτογενούς πλεονάσματος (το καμάρι του Άλεξις τους και των λοιπών  Κούληδων και άλλων), ·       θα οδηγήσουν σε μέγα οικονομικό αδιέξοδο πολλούς Έλληνες και τους εξ αυτών εξαρτώμενους. ·       Επιπλέον θα οδηγήσουν σε νέα μείωση της ρευστότητας στην αγορά και στο  κλείσιμο χιλιάδων νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, νέα ανεργία κτλ. ·       Υπενθυμίζω (δείτε ανάλυση στο συνημμένο) ότι όταν  αφαιρεθούν από την αγορά 3 δις ευρώ (από μείωση μισθών, κλοπή συντάξεων φορολογία κτλ) θα δημιουργηθούν 675.000 νέοι άνεργοι που θα χρεοκοπήσουν. ·       Και θα κλείσουν άλλες 112.500 μικρομεσαίες επιχειρήσεις των οποίων οι ιδιοκτήτες επίσης θα χρεοκοπήσουν. 2) Το οικονομικό αδιέξοδο που θα προκύψει τότε για πολλούς  Έλληνες και η αδυναμία τους να πληρώσουν την επαχθέστατη εξοντωτική κατοχική φορολογία και άλλες υποχρεώσεις τους προς τράπεζες, ·       Θα έχει ως αποτέλεσμα την ηλεκτρονική δήμευση για μια δεκάρα των σπιτιών τους και ότι άλλου περιουσιακού έχουν. 3) Τα δημευόμενα τότε για μια δεκάρα σπίτια των Ελλήνων, θα αγοραστούν «τζάμπα» από τον διαβόητο Σόρος. ·       Για να στεγαστούν  εκεί (υπό τις ευλογίες όλων του «εθνικού» τους θέματος των Χοτ Σποτς του λαθρομεταναστευτικού κτλ), ·       Τα εκατομμύρια των ήδη υπαρχόντων και οι αναμενόμενες από τους προδοτικά υπέρμαχους των open ή ανύπαρκτων θαλάσσιων borders, μυριάδες  νέοι  λαθραίοι μουσουλμάνοι  τους. 
4) Παράλληλα λόγω του οικονομικού αδιεξόδου θα συνεχιστεί η γενοκτονία του Ελληνισμού, ·       Με μετανάστευση των νέων μας ·       Και αδυναμία δημιουργίας οικογενείας από τους περισσότερους παραμένοντες στην Ελλάδα.    
5) Με την αναδιάρθρωση του χρέους όποτε ευαρεστηθούν (ότι και να λέει ο έχων βρεγμένη τη φωλιά του και εγκλωβισμένος εντός ευρώ πλήρως αναξιόπιστος Τσίπρας ώστε  να πιστέψει ο Ελληνισμός τους ψευτολεονταρισμούς του)   ·       Και με όχι κούρεμα του, και  με καταγγελία των δανειακών συμβάσεων που υποδούλωσαν τον Ελληνισμό ·       Και χωρίς καταγγελία των εγκληματικών υποχρεώσεων που προκύπτουν από αυτές, ·       Η  Ελλάδα θα παραμένει υπόδουλη και θα ξεπουλιέται για 99 χρόνια. ·       Παραμένουσα, στον, κατά τον κ. Παυλόπουλου,  «σκληρό πυρήνα» υποδούλωσης της,  στην «ολοκληρωμένη» ΕΕ.   ·       Το πάλαι ποτέ lebensraum του Χίτλερ. ·       Που αν κέρδιζε ο Χίτλερ τον πόλεμο ίσως, ως μη υπαγόμενο το lebensraum του στας αγοράς, θα ήταν ολιγότερο φασιστικό και ανθρωπινότερο του παρόντος  νεοναζιστικού lebensraum των αγορών 
6) Ήδη με την προκήρυξη του ξεπουλήματος του κρατικού μεριδίου των ΕΛΠΕ (Ελληνικά Πετρέλαια), ·       Αρχίζει ουσιαστικά και το ξεπούλημα των Ελληνικών υδρογονανθράκων. ·       Υπενθυμίζω ότι ήδη ο Πρίνος Καβάλας «δωρίθηκε» 
7) Προκηρύχθηκε επίσης ήδη το ξεπούλημα του 5% του ΟΤΕ ·       Και των δικαιωμάτων που είχε το Ελληνικό δημόσιο με το 5% αυτό. 
8) Επίσης παρατηρείται ότι άρχισαν ήδη κατοχικοί πανηγυρισμοί για την «μεγάλη επένδυση» ήτοι την προδοτική κατά Στρίντζη, δωρεάν των 14 χρυσοφόρων αεροδρομίων μας ·       Στην κρατική γερμανική Φράπορτ. ·       Απολαύστε τη συνέντευξη του κ. Στρίντζη στο γερμανικό κανάλι ARD MONITOR.   ·       Το μεγάλο ξεπούλημα, το γερμανικό κρατικό κανάλι για την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων,  https://www.youtube.com/watch? v=WmNaK3ec-ck.
9) Για όλα αυτά οι κατοχικοί ΤσιπροΚαμμένοι και όχι μόνον, αλλά και οι λοιποί διεθνιστές ή οι κρυβόμενοι δήθεν πατριώτες νεοταξικοί, ·       Φέρουν δύο προσωπεία.   ·       Για μεν την εφαρμογή του σχεδίου Καλλέργη καταστροφής του Ελληνικού έθνους, φέρουν την μάσκα του «φιλανθρώπου» για  τους λαθρομετανάστες. 10) Προκειμένου επίσης να δημεύσουν οι αγορές τους τον πλούτο των Ελλήνων με την έρευνα σε βάθος δεκαπενταετίας,  της με «έγκριση» του  Ελληνικού κράτους φοροδιαφυγής, ·       Έχουν ενδυθεί, αυτοί οι κατοχικοί υπηρέτες , ·       Που με έγκριση τους ληστεύθηκαν οι Ελληνικές τράπεζες, ·       Ξεπουλιούνται τα πάντα και που δεσμεύτηκε ο Εθνικός μας πλούτος να ξεπουλιέται για 99 χρόνια κτλ ·       Έχουν ενδυθεί τη μάσκα του δικαίου. Και όπως είπε ο Νίτσε στον Ζαρατούστρα του: ·       «Να δυσπιστείτε σ’  όλους αυτούς,  που  μιλούνε πολύ για τη δικαιοσύνη τους ! ·       Κι ͐ όταν αυτονομάζονται «καλοί και δίκαιοι»,  μη ξεχνάτε πώς για γίνουν φαρισαίοι δεν τους λείπει παρά μόνο   ̶ η δύναμη !»   Και αλλοίμονο έχουν δοτή δύναμη μόνον εναντίον του Ελληνισμού.   Από μόλα τα ανωτέρω συμπεραίνεται ότι η αναδιάρθρωση του χρέους θα αποτελέσει την τελική ταφόπλακα του Ελληνισμού από τον «σκληρό» πυρήνα της φασιστικής ΕΕ   
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive