Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Παλαιό Φάληρο. «Ούρλιαζε για βοήθεια το παιδί»! Τον «γάζωσε» ο Αλβανός για μια κοπέλα (;)

Το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας ανέλαβε την έρευνα για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 26χρονου γιου γνωστού γιατρού έξω από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο το βράδυ της Τρίτης, καθώς εκτιμάται πως αυτός που τον «γάζωσε» έχει σχέση με ομάδα νονών της νύχτας που λυμαίνονται τα κέντρα διασκέδασης της παραλιακής! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ - ΜΙΛΤΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ...

Το θύμα δεν έχει σχέση με τον κόσμο της νύχτας και δεν αποκλείεται να αποδειχθεί πως δέχθηκε τέσσερις σφαίρες από... παρεξήγηση, ίσως για τα μάτια μιας γυναίκας!
Πηγές της «Espresso» από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρουν πως «δεν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών» και ότι «η υπόθεση δεν σχετίζεται με ναρκωτικά ή οτιδήποτε άλλο, αλλά με προσωπικές διαφορές». «Το παιδί είναι σίγουρο για τον δράστη και τον έχει υποδείξει στην Αστυνομία» προσθέτουν.
Αλβανός έκοβε βόλτες
Οι αστυνομικοί προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο ο 26χρονος φοιτητής Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά να έγινε στόχος πληρωμένου εκτελεστή, ο οποίος όμως λειτούργησε ερασιτεχνικά, με αποτέλεσμα να γλιτώσει η ζωή του. «Κλειδί» στην υπόθεση θεωρείται ένας Αλβανός, ο οποίος, λίγο πριν από την αιματηρή επίθεση, έκανε βόλτες στην οδό Ναυσικάς παρατηρώντας τα σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος συνομιλούσε έξω από το σπίτι του με έναν φίλο του, όταν παρατήρησαν πως περνούσε τρεις και τέσσερις φορές ένας άνδρας με ποδήλατο.
«Αυτόν τον ξέρω, είναι ο Ι... από την Αλβανία και γνωρίζει την...» είπε στον φίλο του ο 26χρονος, αναφέροντας το όνομα μιας γυναίκας.
Από εκείνη τη στιγμή ο αλλοδαπός δεν εμφανίστηκε ξανά. Ομως λίγο μετά έκανε την εμφάνισή της μια μοτοσικλέτα με οδηγό έναν μαυροντυμένο άνδρα με κουκούλα. Σταμάτησε λίγα μέτρα από τους ανυποψίαστους νεαρούς και άρχισε να τους κοιτάζει έντονα, με αποτέλεσμα να ενοχληθεί ο φίλος του 26χρονου και να τον ρωτήσει: «Τι κοιτάς, ρε;»
Εκείνη τη στιγμή ο άγνωστος έβγαλε ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί απευθείας κατά του 26χρονου, χωρίς να δώσει καμιά σημασία στον δεύτερο νεαρό! Μάλιστα, κυνήγησε τον αιμόφυρτο φοιτητή ως το πιο κάτω στενό, συνεχίζοντας να πυροβολεί εναντίον του, ώσπου εγκατέλειψε την προσπάθειά του, ανέβηκε στη μηχανή και εξαφανίστηκε. Τις δραματικές στιγμές που βίωσε βλέποντας το παιδί του αιμόφυρτο λίγα μέτρα πέρα από το σπίτι τους περιέγραψε στην «Espresso» ο πατέρας του.
«Μου είπε η γυναίκα μου ότι άκουσε το παιδί μας να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια. Τρέξαμε γρήγορα να δούμε τι έχει συμβεί. Πάθαμε σοκ. Αμέσως πήγα από πάνω του για να τον φροντίσω...» είπε ο γιατρός.
Ο 26χρονος χειρουργήθηκε και φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.
«Ούρλιαζε για βοήθεια το παιδί»!
Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων που περιγράφουν λεπτό προς λεπτό πώς έζησαν το δραματικό γεγονός της απόπειρας δολοφονίας. Ενας γείτονας ήταν ο πρώτος που έτρεξε να βοηθήσει τον χτυπημένο από τις σφαίρες νεαρό. «Το παιδί ούρλιαζε για βοήθεια. Ούρλιαζε πως πονάει και έλεγε πως το πυροβόλησαν. Φώναξα την Αστυνομία, γιατί δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Γρήγορα ήρθε ο πατέρας του και ύστερα από 25 λεπτά ήρθε και το ασθενοφόρο» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας. «Ακούσαμε πέντε πυροβολισμούς και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Ο νεαρός φώναζε ζητώντας βοήθεια. Φαίνεται πως έτρεχε για να ξεφύγει από τον επίδοξο δολοφόνο του. Καλέσαμε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει» περιγράφει στην «Espresso» η κυρία Μαρία (φωτό), που είναι κάτοικος της περιοχής. «Βγήκα στο μπαλκόνι μετά τους πυροβολισμούς. Είναι κρίμα αυτό που έγινε, αλλά ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του το παιδί, που είναι εξαιρετικό και από πολύ καλή οικογένεια» προσθέτει άλλη μία αυτόπτης μάρτυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive