Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Η «καρατόμηση» της παραδοσιακής Νεοδημοκράτισσας Κατερίνας Παπακώστα για «τα μάτια» ενός αποστάτη καθώς και την αντικατάστασή της από έναν «μουσαφίρη»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης σχολίασε την «καρατόμηση» της παραδοσιακής Νεοδημοκράτισσας Κατερίνας Παπακώστα για «τα μάτια» ενός αποστάτη καθώς και την αντικατάστασή της από έναν «μουσαφίρη» :  «Τα πράγματα φωνάζουν : Το παραδοσιακό στέλεχος της ΝΔ και επί χρόνια βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα «καρατομείται»  σε χρόνο dt για «τα μάτια» του αποστάτη - όψιμου Νεοδημοκράτη κ. Αδωνι , ενώ αντικαθίσταται ακαριαία...
από τον «μουσαφίρη» κ. Φωτήλα. Αυτό είναι εν έτει 2017 το ( τέως ιστορικό) κόμμα του αείμνηστου Κων/νου Καραμανλή όπου περιθωριοποιούνται συστηματικά οι παραδοσιακοί Νεοδημοκράτες και ανταμείβονται όσοι «είδαν φως και μπήκαν» . Η «Ανάσταση» της ΝΔ είναι προφανές ότι αργεί πολύ ακόμη ,παρότι έχει αντιπάλους τους ψεύτες και αποτυχημένους ΣΥΡΙΖΑίους οι οποίοι ,όμως, έχουν κάνει κυριολεκτικά  «γιο-γιο» τη ΝΔ με την περίφημη Εξεταστική για την Υγεία…»

4 σχόλια:

  1. Είπε ο Γαϊδαρος τον Πετεινό κεφάλα!!!!έκατσε η μπομπή στις στράτες και αναγέλα τους διαβάτες!!!η καμήλα δεν κοιτάζει την δική της καμπούρα αλλά των άλλων!! μιλάνε όλοι μιλάν και οι κώλοι(οι μνημονιακοί ΓΑΠ-ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΙ) κατάλαβες Αργύρη;;; ο καθένας την πορδή του μοσχολίβανο την έχει!!! "ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΡΟΥΦΑ Τ ΑΥΓΟ ΣΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργύρη, θυμάσαι ρε φίλε την επί μέρες διαπραγμάτευση του πολιτικού απατεώνα Καρατζαφύρερ με τον Σαμαρά για να πάει ΚΑΙ αυτός ΑΛΛΑ και ο συρφετός του στην τότε Ν.Δ.;;;; ΝΑ ΒΆΛΩ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΠΑΡΟΙΜΊΕΣ ΤΟΥ ΣΟΦΟΎ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΥ;;όπως βλέπεις το θράσος ,η αναίδεια και η πολιτική αγυρτεία δεν λείπει καθόλου απο το πολιτικό σύστημα της πατρίδος!!!ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ,ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΕ ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΤΗΝ ΜΑΣΑ, ΤΟ ΕΔΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτά κάνουν και θα ξαναβγεί το αποτυχημένο μόρφωμα της κουμμουνδούρου,ούτε συχτίριζα,ούτε νουδούλα,απλώς ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ξεχνουτε...το καρατζοκουραδιον ειπε οτι δεν διαβασε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!!!!
    Καρατζαφερικη πορδη...για να σκεπασει τη λαδιαρικη συμπεριφορα με την προδοτικη ψηφιση του Μνημονιου-Μεγαλος σΚατασκοπος!!!
    avragioz.blogspot.gr/2010/12/blog-post_900.html
    Τσα!(ή,τρωκτικα και τυφλοποντικες)...
    mandatoforos.blogspot.gr/2014/08/blog-post_14.html
    Υ.Γ μα να την κλασει την αστρατευτη κυλοτα την φυγοστρατη ρωποπερπηρηθρα τον πλαστογραφο τον λεμουριο;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive