Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!! Νέα τουρκική πρόκληση: Προσπάθησαν να εμποδίσουν ελικόπτερο με Έλληνα στρατηγό να πάει στην Παναγιά

Νέα τουρκική πρόκληση: Προσπάθησαν να εμποδίσουν ελικόπτερο με Έλληνα στρατηγό να πάει στην Παναγιά
Σε νέα πρόκληση μέσω ραντάρ και ασυρμάτων προχώρησαν οι Τούρκοι στη νήσο Παναγιά, που βρίσκεται δίπλα στις Οινούσσες, περιοχή που εδώ και ένα χρόνο έχουν στοχοποιήσει. Οι Τούρκοι κάλεσαν ελικόπτερο που μετέφερε Έλληνα στρατηγό να αποχωρήσει από την περιοχή...
γιατί όπως προειδοποίησαν βρισκόταν σε τουρκικό εναέριο χώρο.Η πρόκληση αυτή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Διοικητή ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγου, Νίκου Μανωλάκου, στις Οινούσσες και στην Παναγιά. Ο Διοικητής ΑΣΔΕΝ επισκέπτεται τις φρουρές στα ακριτικά νησιά για να ανταλλάξει ευχές για το Πάσχα, αλλά και για να επιθεωρήσει τα επίπεδα ετοιμότητας αυτές τις ημέρες. Την ώρα λοιπόν που ο Αντιστράτηγος πετούσε στην περιοχή, κλήθηκε να αποχωρήσει άμεσα, δήθεν γιατί παραβίαζε του τουρκικό εναέριο χώρο. Οι χειριστές του ελικοπτέρου μας συνέχισαν απρόσκοπτα την πτήση τους, αφού ενημέρωσαν τον κ. Μανωλαράκο, αλλά και τα ελληνικά ραντάρ που έλεγχαν την πτήση. Η Παναγιά είναι το νησί πάνω από το οποίο οι Τούρκοι έχουν κάνει τις περισσότερες υπερπτήσεις τον τελευταίο χρόνο.
Πηγή: militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive