Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Πουλούσε ζαχαρωτά στον δρόμο για να μπορέσει να ζήσει. Τότε τον πλησιάζει ένας άγνωστος και κάνει ΚΑΤΙ Συγκλονιστικό!... (Βίντεο)

ζαχαρωτά
Ένας ηλικιωμένος καθόταν σε έναν δρόμο της πόλης San Pedro Tlaquepaque στο Μεξικό. Στο τραπεζάκι μπροστά του είχε απλώσει τα εμπορεύματα του, κάτι ζαχαρωτά που προσπαθούσε να πουλήσει στους περαστικούς. Όταν κάθισε δίπλα του ένας άντρας και άρχισε να συζητάει μαζί του, δεν είχε ιδέα τι θα έκανε...
όπως αναφέρει το crazynews. Το παρακάτω βίντεο δείχνει όλη τη σκηνή. Η αντίδραση του ηλικιωμένου στο τέλος λέει περισσότερα απ΄ ό,τι οι λέξεις…Ο νεαρός άντρας αγόρασε όλο το εμπόρευμά του. Τους εξήγησε ότι ήταν τα γενέθλια του και ήθελε να κάνει κάποιον χαρούμενο!

1 σχόλιο:

  1. Το καλο το κανεις για να νοιωσεις εσυ καλα στην ψυχη σου.Το ξερεις εσυ,αυτος που βοηθησες και ο Θεος.Δεν το κινηματογραφεις και ποσο μαλιστα δεν το ανεβαζεις στο διαδικτυο.Σαν αυτες στην τηλεοραση που μαζευουν δυστυχους καθε λογης και χυνουν και καλα δακρυα συμπονωντας τους.Αυτος εδω τι περιμενε να του πουμε μπραβο τι καλος ανθρωπος που εισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive