Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ

Φωτογραφία του Tassos Hadjicrystallis.
Αυτά τα χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το σύστημα (Γερμανία, ΕΕ, Έλληνες ολιγάρχες, ΜΜΕ) στην προσπάθειά του να διατηρήσει την Ελλάδα υπό πλήρη έλεγχο, σπρώχνει ως επόμενο πρωθυπουργό τον Κούλη. 
Τίποτε το παράξενο σε αυτό. 
Το σύστημα ανακυκλώνει στις καρέκλες το πολιτικό στοκ που διαθέτει...Το παράδοξο είναι ότι την επιλογή αυτή την συμμερίζεται το 1/3 του Ελληνικού λαού, και το ποσοστό αυτό όσο θα προχωρούμε προς τις επόμενες εκλογές και θα φθείρεται ο ΣΥΡΙΖΑ, θα αυξάνεται.
Είναι η πρώτη φορά στα χρόνια των μνημονίων, που ο λαός δείχνει να θέλει να ξαναψηφίσει για κυβέρνηση ένα κόμμα που τον είχε εξαπατήσει με υποσχέσεις του αρχηγού του «ΕΓΩ ΤΑ ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ», αλλά το οποίο όταν έγινε κυβέρνηση γυάλιζε τις μπότες του Σόιμπλε. Η απάτη ήταν καθαρή, και είναι πρόσφατη. Εδώ πατριώτες, δεν ισχύουν τα «δεν ήξερα», «δεν θυμόμουνα», «δεν κατάλαβα».
Ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ, αλλά και μέλη της οικογένειάς του είναι χωμένοι μέχρι τον λαιμό στην υπόθεση SIEMENS. Να θυμίσουμε ότι ακόμα και τα τηλέφωνα του πολιτικού γραφείου του Κούλη είναι από την SIEMENS, για να οποία όταν του ζητήθηκαν τιμολόγια αγοράς τους δεν είχε…. και τότε έψαχνε να βρει.
Βρίθει το internet από φωτογραφίες του Κούλη και μελών της οικογενείας του με τον κ. Χριστοφοράκο και άλλους αξιωματούχους της SIEMENS σε στιγμές αμοιβαίας ευτυχίας.
Είναι γνωστό ότι για τις «ιδιαίτερες» συζητήσεις ο Χριστοφοράκος συναντούσε πολιτικούς και δημοσιογράφους σε σουίτα της Μ. Βρετάνιας, όπου κρυφά κατέγραφε τους διαλόγους τους. 
 Σήμερα ο Χριστοφοράκος είναι υπό την απόλυτη προστασία των Γερμανών, στους οποίους προφανώς έχει παραδώσει το «αρχείο» του ως αντάλλαγμα αυτής της προστασίας. 
Έτσι οι Γερμανοί έχουν στο χέρι όλο το διεφθαρμένο πολιτικό και δημοσιογραφικό σύστημα.
Υπάρχει σώφρων άνθρωπος σε αυτόν τον τόπο, που πιστεύει ότι ο Κούλης, όταν εκλεγεί, θα κυβερνήσει με κριτήριο το καλό του τόπου και όχι με βάση τις εντολές των Γερμανών, δηλαδή μία από τα ίδια που ζούμε και σήμερα με ΣΥΡΙZΑ;;;
Υπάρχει σώφρων άνθρωπος σε αυτόν τον τόπο, που πιστεύει ότι η εκλογή του Κούλη θα είναι τίποτε περισσότερο από μια απλή αλλαγή βάρδιας των πολιτικών δοσίλογων;;;
Ο Ελληνικός λαός, παραπαίοντας από τα καθημερινά χτυπήματα που δέχεται, λειτουργεί ως αφελές άβουλο μπαλάκι ενός πολιτικού πινγκ-πονγκ, στο οποίο και τις δύο ρακέτες τις κρατά το σύστημα.
Με Κούλη δεν θα αλλάξει τίποτε επί της ουσίας. Η πορεία προς την οικονομική εξόντωση θα είναι η ίδια. 
Ο ισλαμικός εποικισμός της χώρας θα συνεχίζεται, όπως και η μετανάστευση στο εξωτερικό των νέων Ελληνόπουλων και έτσι θα προχωρά το σχέδιο για την εξόντωση των Ελλήνων από την πατρώα γη.
Δεν χρειάζεται να σας πείσω ότι αυτά θα συνεχιστούν. 
Το λένε οι ίδιοι στη ΝΔ. 
Το ομολογούν ότι θα υλοποιήσουν πλήρως τις εντολές των Γερμανών, άσχετα αν αυτές θα τις έχει υπογράψει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πατριώτες, ας κλωτσήσουμε τον πολιτικό ΣΑΝΟ που μας βάζουν μπροστά μας, σαν να μας θεωρούν ΒΟΔΙΑ. 
Όσοι όμως σπεύδουν να μασήσουν τον σανό, αποδεχόμενοι τον ρόλο του βοδιού, ας μην μυξοκλαίνε αύριο, όταν θα έχουν την γνωστή μοίρα των βοδιών σε ένα σφαγείο ζώων. 
Καπίτο;;;
ΤΧ
Tassos Hadjicrystallis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive