Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Περί της ελεύσεως του προφητευόμενου βασιλέως Ιωάννη ! Γράφει ο Κρίτων Δ. Ιακώβου


“…Έχει δε ούτος σημεία. Ο όνυξ του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδός τήλωμα έχων… και σταυρούς προφυρούς έχων επί τας δύο ωμοπλάτας… το δε όνομα του βασιλέως κεκρυμμένον εν τοις έθνεσι…” “… Και ευρήσει τον άγιον αυτού, τον ηλειμμένον παρ’ ουδενός βλεπόμενον και παρά μηδενός γνωριζόμενον…
ο τοις πάσι σκοτεινός και αφανής, τω δε Θεώ και εαυτώ φανερός• εκ μοίρας δουκικής και εκ γένους βασιλικού καταγόμενος… και άγιος τω Κυρίω…”  Οι δυο πορφυροί σταυροί της ωμοπλάτης της προφητείας είναι οι σταυροί του μοναχικού ή αγγελικού σχήματος !  Ευχαριστώ τον εκλεκτό φίλο Ιωάννη Παπαντωνίου που άνοιξε τα πνευματικά μάτια της καρδιάς μου !...

Ο εκλεκτός του Κυρίου, ο απεσταλμένος του Αγίου Τριαδικού Θεού είναι κοντά μας, είναι ολοζώντανος και ζει ανάμεσά μας !  
Θα μας κυβερνήσει με το Σύνταγμα του αυτοκράτορα της Νικαίας Ιωάννη Βατάτζη, το Σύνταγμα του Εσταυρωμένου και Αναστάντα Θεανθρώπου !  Έλληνες μετανοείτε !
  
Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους αντίχριστους Συριζοναζί και τους χριστοκάπηλους ΝουΔούλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive