Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Βόμβα Μεγατόννων απο Σκουρλέτη: Ίσως χρειαστούμε τέταρτο μνημόνιο

Αποτέλεσμα εικόνας για Σκουρλέτης
Βόμβα μεγατόνων εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του την Πέμπτη στην Ηλιούπολη ομολογώντας πως «ίσως θα χρειαστεί τέταρτο μνημόνιο». Ο Π. Σκουρλέτης αδειάζοντας στην ουσία τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, διερωτήθηκε:...
«Δεν γνωρίζαμε ότι αυτή θα είναι η κατάληξη όταν θα αναλαμβάναμε την κυβέρνηση;» και πρόσθεσε:...
«Βεβαίως το γνωρίζαμε». «Η πολιτική των μνημονίων είχε τα χαρακτηριστικά να γίνει η χώρα μας το πειραματόζωο για να εφαρμοστούν τα μέτρα αυτά. Είμαστε στον 7ο χρόνο σε μνημόνιο και ακούγεται από διάφορες μεριές ότι ενδεχομένως θα χρειαστούμε νέο μνημόνιο. Βρισκόμαστε σε αυτή τη στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών.Εστιάζοντας στην πορεία της διαπραγμάτευσης είπε ότι «η σημερινή μας συγκέντρωση γίνεται σε μία αρκετά δύσκολη στιγμή» και πρόσθεσε ότι από τον Ιανουάριο του 2015 «η μη κανονικότητα έχει γίνει κανονικότητα για μας, έχει γίνει συνήθεια να λειτουργούμε σε οριακές καταστάσεις». 

1 σχόλιο:

  1. τι ίσως ρε ρεμπεσκέ,αφού έχετε υπογράψει...δεν καταλαβαίνετε,οτι καθυστερούν επίτηδες την διαπραγμάτευση,για να ξεμείνουμε απο λεφτά;εμείς δεν είμαστε πρόβατα επι σφαγής,σας λέμε ώς εδώ,εκλογές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive