Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...!! ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ «ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑΝ» ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΕ.. «ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ»...!! ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο: Αριστεριστές μετονόμασαν δρόμους της Λευκωσίας σε οδούς Τουρκοκυπρίων Αγνοουμένων
ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ της ομάδας «Αριστερή Κίνηση – Θέλουμε Ομοσπονδία», σκέπασαν με αυτοκόλλητα τις ταμπέλες των οδών Γεωργία Γρίβα – Διγενή στη Λευκωσία και τις «μετονόμασαν» σε οδούς Τουρκοκυπρίων Αγνοουμένων...
και Σάββα Μενοίκου.Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η «μετονομασία» έγινε τα ξημερώματα της 1η Απριλίου, επετείου της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ της οποία αρχηγός ήταν ο Γεώργιος Γρίβας.
Η «Αριστερή Κίνηση» υποστηρίζει πως έτσι θέλησε να ενημερώσει τους Ελληνοκύπριους για την ύπαρξη Τουρκοκυπρίων αγνοουμένων την περίοδο 1963-1964 αλλά και για τον Σάββα Μενοίκου ο οποίος δολοφονήθηκε από άνδρες του Γρίβα γιατί ήταν αριστερός.
Η Κυπριακή Αστυνομία έχει αρχίσει έρευνες με σκοπό να εντοπίσει τους κουκουλοφόρους για υπόθεση «βανδαλισμού».



stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive